AcasăNewsCazul SOCANT care a zguduit lumea! O fetita s-a nascut fara ochi...

Cazul SOCANT care a zguduit lumea! O fetita s-a nascut fara ochi si nas! IMAGINI CUTREMURATOARE!

Un caz incredibil a lasat oamenii de stiinta fara cuvinte, o fetita s-a nascut fara ochi si fara nas, dar, in rest, toate celelalte organe ii functioneaza perfect.

Copilul s-a nascut in Statele Unite, iar acum Cassidy Hooper a implinit deja 16 ani. „Doctorii au fost socati cu atat mai mult cu cat restul este normal la ea. Are creierul normal si toate organele interne functioneaza impecabil. Nimeni nu stie de ce a venit pe lume asa”, a afirmat mama fetei.

Parintii copilei au facut sacrificii imense pentru ca fata sa se integreze in societate, astfel incat, inca de mica, Cassidy a purtat proteze. Din cauza preturilor foarte mari, insa, la un momend dat, familia acesteia nu si-a mai permis sa le achizitioneze pe masura ce micuta a crescut.

Fata mai are totusi o speranta. Inca de la varsta de 11 ani medicii o pregatesc pentru o operatie complexa in urma careia pacienta va avea un nas real. Astfel, Cassidy Hooper va putea sa respire si sa miroasa pentru prima oara prin propriul ei nas. Fata si-a pus mari sperante in aceasta interventie si spera ca totul se va termina cu bine.

author avatar
Alina Costache
2.123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger