AcasăNewsCazul Săpoca: două victime transferate în Capitală sunt în stare gravă

Cazul Săpoca: două victime transferate în Capitală sunt în stare gravă

În aceeași zi în care s-a aflat că bilanțul deceselor în urma atacului de la Spitalul din Săpoca a crescut la cinci, autoritățile au comunicat noi informații oficiale despre starea celorlalți opt răniți în acest caz, toți transferați de la Spitalul Județean Buzău către mai multe unități medicale din București.

Astfel, Ministerul Sănătății menționează că starea a două dintre victimele atacului de la Psihiatrie Săpoca este gravă. Două paciente, internate la Spitalul Universitar, sunt în grija medicilor, la Terapie Intensivă. Una dintre femei a fost operată duminică și este intubata, sedată postoperatpor, într-o stare destul de gravă, indică sursa citata, iar cealaltă victimă e în stare staționară.

La Spitalul Sf. Pantelimon sunt internați alți doi pacienți răniți în atacul de la Săpoca. Bărbatul e în stare gravă, în comă profundă, omul fiind operat în cursul zilei precedente, în timp ce starea femeii e stabilă.

Două femei și trei bărbați au pierit în timpul atacului ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni, după ce un pacient de 38 de ani s-a înfuriat – în condiții neclare încă – și a lovit mai mulți oameni cu un stativ de perfuzii.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger