AcasăNewsCazul Pascu. Ce au decis judecătorii în cazul părinților criminalului din 2...

Cazul Pascu. Ce au decis judecătorii în cazul părinților criminalului din 2 Mai

Tribunalul București a decis, miercuri, 29 noiembrie 2023, ca Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în care au murit doi tineri, să fie cercetată sub control judiciar.

În cazul tatălui lui Vlad Pascu, Claudiu Pascu, acesta scapă de această măsură.

Miruna Pascu, sub control judiciar

Tribunalul București a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, dispusă faţă de inculpata Pascu Miruna, cu măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o durată de 60 de zile.

De asemenea, faţă de inculpatul Pascu Claudiu Mihail, instanța dispune revocarea măsurii controlului judiciar.

Dispoziţiile judecătorului de cameră preliminară în ceea ce priveşte înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă faţă de Miruna Pascu, cu măsura preventivă a controlului judiciar şi revocarea măsurii controlului judiciar, dispusă faţă de Mihail Claudiu Pascu, nu sunt executorii la acest moment.

Decizia este cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare, pentru inculpaţi şi pentru procuror.

Rând pe rând certați cu legea

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu, și de fostul soț, Mihai Pascu. Ea este acuzată că a șantajat o tânără care este martoră în dosarul în care fiul ei este cercetat. Concret, Miruna Pascu ar fi amenințat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va dezvălui informații și imagini compromițătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În același dosar, Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, este acuzat de consum și trafic de droguri, iar tatăl tânărului, Mihai Claudiu Pascu, este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

CITEȘTE ȘI:

Au apărut primele imagini cu accidentul de la 2 Mai, când şoferul drogat Vlad Pascu a omorât 2 oameni (VIDEO)

Vlad Pascu și părinții săi, trimiși în judecată de DIICOT

author avatar
Mihail Ioan
369 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri