AcasăNewsCazul oribilei crime de la coafor. Militarul, retinut: "N-am vrut s-o omor"

Cazul oribilei crime de la coafor. Militarul, retinut: „N-am vrut s-o omor”

Alexandra a plecat dintre cei vii la doar 25 de ani, rapusa de furia iubitului, un subofiter al Ministerului Apararii

Episodul sangeros dintr-un coafor din Titu (Dambovita), care a lasat doi copilasi fara mama, o familie ingrozita si le-a amintit multor romani despre atacul de la Perla, de acum aproape sase ani, ar fi fost cauzat de o gelozie orbitoare.

Alexandra a plecat dintre cei vii la doar 25 de ani, rapusa de furia iubitului, un subofiter al Ministerului Apararii

Aceasta a fost prima ipoteza aparuta dupa ce s-a aflat despre cazul dramatic de luni dupa-amiaza, in Titu, si aceasta e si explicatia pe care o ofera iubitul victimei, militar de profesie. „Gelozie, domne’. N-am vrut s-o omor. N-am vrut s-o omor niciodata. Imi pare foarte rau”, a sustinut barbatul, din cate s-a putut vedea din imaginile surprinse de jurnalistii de la Stirile ProTV.

Ultima testare psihologica, in urma cu trei luni

Dupa ce a injunghiat-o pe Andreea, tanarul subofiter in varsta de 35 de ani s-a dus la politie si s-a predat, la Titu. De altfel,  seara trecuta, reprezentantii Ministerului Apararii au facut referire la acest caz, confirmand faptul ca plutonierul Florin Oprea a fost retinut. Dar si ca subofiterul este angajat al Ministerului Apararii incepand cu anul 2009, „perioada in care a avut un comportament normal, nefiind implicat in alte evenimente. A trecut toate testarile psihologice la care a fost supus conform normelor in vigoare. Ultima dintre aceste testari a fost efectuata in data de 19.10.2017, fiind declarat admis”, precum si ca „in conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiterul va fi suspendat din functie pe perioada in care, fiind in stare de arest preventiv, este urmarit penal, trimis in judecata, ori este judecat de catre instantele judecatoresti”.

sursa foto: captura video TVR1

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger