AcasăNewsCAZUL ONEȘTI. Detalii șocante din anchetă! Familia criminalului ar mai fi sechestrat...

CAZUL ONEȘTI. Detalii șocante din anchetă! Familia criminalului ar mai fi sechestrat o persoană în apartamentul groazei!

gheorghe morosanCAZUL ONEȘTI. Noi detalii șocante din anchetă! Familia criminalului ar mai fi sechestrat o persoană în apartamentul groazei

CAZUL ONEȘTI. Ies la iveală noi detalii șocante! Soția și fiica criminalului ar mai fi sechestrat o persoană în urmă cu câțiva ani, în același apartament în care și-au pierdut viața doi muncitori.

Se pare că familia „monstrului din Onești” ar mai fi încercat să-și facă dreptate cu forța. Potrivit ultimelor informații, totul s-a petrecut acum zece ani, în 2011.

Atunci, fiica și soția lui Gheorghe Moroșan au sechestrat un muncitor, care era angajat tot la fabrica de produse chimice Chimcomplex SA Borzești, unde soția criminalului fusese condamnată pentru că furat aproape 8 de tone de titan.

Victima, ignorată de polițiști

Totuși, bărbatul a reușit să scape, a depus o plângere scrisă, însă polițiștii au spus că nu pot face nimic în legătură cu această familie. Așa că, bărbatul nu a reușit să facă nimic în instanță.

Colegul a reuşit să scape. S-a dus la poliţie. A depus şi o plângere scrisă şi răspunsul a fost că nu avem ce să le facem. Toţi ştiau povestea asta. Toţi ştiau că s-a întâmplat şi atunci zece ani, dar au luat în derâdere”, a declarat Paul Iştoan, fratele uneia dintre victime.

Anchetatorii încearcă să afle mai multe informații chiar de la agresor, care în acest moment se află internat în spital. Gheorghe Moroșan, de 68 de ani, a fost transferat miercuri de la Onești la Bacău.

Bărbatul se află la secția de Terapie Intensivă, este confuz și vorbește greoi. Surse din anchetă, citate de Realitatea Plus, transmit că bărbatul ar putea fi audiat în curând de procurori, dacă își revine.

author avatar
Andreea Vlad
304 afisari

1 COMENTARIU

  1. da, nimeni din autoritati nu s-a implicat sa lamureasca de ce acest om a ajuns sa faca o crima din cauza nedreptatii care i s-a facut in justitie, auzi justitie,nu. Poate, trebuie sa fie lamurit si acest aspect. Procurorii si judecatorii, trebuie sa lamureasca daca a fost corect sa-l dea afara din casa. Exista in societatea romaneasca o mafie in care sunt implicati si anumiti procurori si judecatori care din x mative confisca casele oamenilor, fara o motivare corecta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger