AcasăNewsCAZUL ONEȘTI. Criminalul a început să vorbească, declarații șocante

CAZUL ONEȘTI. Criminalul a început să vorbească, declarații șocante

Gheorghe MorosanCAZUL ONEȘTI. Criminalul a început să vorbească, declarații șocante

Criminalul de la Onești, care în urmă cu o săptămână a sechestrat și ucis doi muncitori, a început să vorbească. Gheorghe Moroșan s-a confesat medicilor care îl îngrijesc în spital.

De pe patul de spital, individul de 67 de ani le-a spus medicilor că nu regretă absolut nimic din ce a făcut. Moroșan le-ar fi spus medicilor că cei doi muncitori care au venit în apartament erau oameni răi, potrivit Antena 3. El susține că în urmă cu câțiva ani, cei doi bărbați ar fi vrut să-i ia casa.

Medicii care l-au tratat pe Gheorghe Moroșan au rămas șocați de cele auzite. Nu mai puțin de 9 gloanțe, dintre care două letale și șapte de cauciuc, au scos aceștia din corpul criminalului.

Criminalul se simte bine și intră la audieri

Agresorul de la Onești a fost detubat vineri, după ce starea sa de sănătate s-a ameliorat. Gheorghe Moroșan a fost mutat de pe secția de Terapie Intensivă la Chirurgie. Se bine, a cerut mâncare, vorbește și este perfect conștient de starea în care se află.

Gheorghe Moroșan a intrat de la ora 13.00 la audieri, prin videoconferință. Mărturia agresorului este esențială pentru a afla detalii legate de ceea ce s-a întâmplat marți în apartamentul de la Onești unde a luat doi ostatici pe care apoi i-a ucis.

Criminalul a fost rănit în momentul descinderii polițiștilor în apartamentul unde îi ținea pe cei doi ostatici. A fost dus la spital, cu multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen. Moroșan fost operat la Onești, dar ulterior starea i s-a înrăutățit și a fost trasferat la Bacău, unde a mai fost operat o dată.

author avatar
Andreea Vlad
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger