AcasăNewsCAZUL ONEȘTI. Ce au scos la iveală autopsiile celor doi muncitori uciși....

CAZUL ONEȘTI. Ce au scos la iveală autopsiile celor doi muncitori uciși. Constatările sunt șocante

cazul onestiCAZUL ONEȘTI. Ce au scos la iveală autopsiile celor doi muncitori uciși. Constatările sunt șocante / foto: Facebook

CAZUL ONEȘTI. Victimele lui Gheorghe Moroșan au murit în chinuri groaznice, arată autopsiile acestora, făcute publice, miercuri, de medicii legiști.

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu 55 de ani, sunt cei doi electricieni care au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie.

Ambii bărbați au avut parte o moarte cruntă, din cauza șocului hemoragic cauzat de multiplele plăgi înjunghiate în zona cavității toracice, transmite Antena 3. Din primele informații, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă.

Se pare că arma folosită de criminal a fost un cuțit extrem de ascuțit, cu o lamă cu o lungime de 40 cm, precum cele folosite în măcelării.

Victimele au murit în chinuri

În cursul zilei de miercuri au apărut în spațiul public primele imagini din apartamentul groazei unde s-a comis dubla crimă. Într-una dintre fotografii se poate vedea o mare baltă de sânge în mijlocul uneia dintre camerele apartamentului, semn că bărbații au suferit hemoragii uriașe.

Anchetatorii au luat în calcul varianta premeditării crimelor, deoarece Moroșan avea asupra sa coliere de plastic pentru cabluri cu care și-a imobilizat victimele. Acestea au fost practic fără apărare în fața loviturilor de cuțit.

author avatar
Andreea Vlad
756 afisari

3 COMENTARII

  1. Doar coliere ? Dar…cutit bine pregatit ?
    Dar faptul ca sotia l a insotit si sprijinit ?Poate l a ajutat la imobilizare , avand in vedere ca sotii au mai incercat o sechestrare?
    Dar faptul ca vecinii „binevoitori” le a dat pontul ca in apart. sunt oameni ?
    Dar faptul ca vecinii au permis ca in locuinta lor un infractor , (amenintare cu moartea, cel putin )sa fie sprijinit de sotie ?
    Din ce se vede si se aude la tv , infractorul nu dorea nimic decat…..razbunare cu presa alaturi.
    Cerea, la deruta , ba hotarari judecatoresti, ba bani, ba sa vina un ministru…

  2. Pe fondul ” ABROGARII „pedepsei cu MOARTEA , precum si la indulgenta penala , fata de infractiunile cu violenta, in Romania CRIMELE SE VOR TRIPLA, in urmatorii 5-7 ani, pentru ca , fiecate CRIMINAL, are asigurata supravietuirea, de catre Statul Roman , ce le aloca lunar , circa 2.500 lei , pentru fiecare , in timp ce un om care a muncit, zi de zi, de 35 ani , are o pensie de 1.200 lei .
    Crud adevar !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger