AcasăNewsCAZUL ONEȘTI. Bode confirmă: una dintre victime a fost atinsă de gloanțele...

CAZUL ONEȘTI. Bode confirmă: una dintre victime a fost atinsă de gloanțele de cauciuc trase de polițiști – FOTO ȘOCANT

Lucian BodeCAZUL ONEȘTI. Bode confirmă: una dintre victime a fost atinsă de gloanțele de cauciuc trase de polițiști - FOTO ȘOCANT

CAZUL ONEȘTI. Poliția ar fi împuşcat din greşeală una dintre victimele lui Gheorghe Moroșan. Acest lucru a fost confirmat de o fotografie care a fost făcută publică, dar şi de ministrul de Interne, Lucian Bode.

Oficialul de la Interne a declarat miercuri seară că una dintre victimele de la Onești a fost atinsă de gloanțele de cauciuc trase de politiști.

„Vom vedea exact ce muniţie s-a utilizat, câte gloanţe, muniţie letală, au fost trase, câte cu muniţie neletală. Aţi văzut şi m-aţi întrebat de acele urme de pe corpul uneia dintre victime. Erau urme de la muniţie neletală. S-au tras 2 cartuşe, fiecare cartuş are în compoziţie 15 bile de cauciuc.”, a declarat Lucian Bode la Realitatea Plus.

Bode a precizat că din anchetă va rezulta exact poziţia de tragere, unde era agresorul, criminalul, unde era victima.

„Eu am solicitat date și vă asigur că știu, în acest moment, cum s-a folosit muniția și în ce condiții au ajuns acele gloanțe neletale în corpul victimei. Au explicat și vor explica și în fața organelor de anchetă care a fost poziția de tragere, unde era poziționată victima. Eu am văzut toate aceste detalii și sunt convins că anchetele în derulare vor lămuri acest lucru”, a mai spus ministrul.

Fotografia care confirmă că victima a fost atinsă de gloanțele polițiștilor

În fotografia care a fost făcută publică se poate observa că pe abdomenul şi pe pieptul unei dintre victime – Silviu Iştoan, de 38 de ani – se văd urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţele de cauciuc. Fotografia a apărut după ce fratele său a declarat, miercuri, că victima ar fi fost împuşcată din greşeală de poliţişti.

foto Romania TV

Conducerea IPJ Bacău și a Poliției Onești a fost demisă miercuri, decizia lui Lucian Bode venind după intervenția deficitară de la Onești. Doi muncitori care efectuau lucrări de reparații într-un apartament din municipiul Onești au fost sechestrați, luni, de către un bărbat de 68 de ani. Aceștia au fost înjunghiați și au murit.

Atacatorul a ajuns și el la spital, soția lui fiind reținută pentru complicitate.

author avatar
Andreea Vlad
322 afisari

1 COMENTARIU

  1. „a fost atinsa” – 6 gloante in plin. sunteti siguri ca agresorul era tinta politistilor si nu victima? ca deja miroase a asasinat cu complictatea organelor de politie. cutitarul n-a terminat treaba si au venit militienii la completare. Oricum rudele mortilor sa ii razbune omorandu-i in chinuri pe : fata cu mercedes de ultima generatie, nevasta si vecinii complici anchetatorul , politistii implicati in salvare si cretinul de director al firmei care n-a schimbat incuietoarea la apartament. valabil si ptr Cazul Caracal : – copii si nevasta lui dinca, procurorul rezist, militianul care ameninta mamele indurerate sa predea buletinele fetelor, seful politie si nevasta , operatorul de la 112 si care mai e peacolo clanuri mafii si alte socoteli. Pe principiul ori noi ori voi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger