AcasăNewsFERMA DACILOR. Lovitură pentru Cornel Dinicu! Nu mai poate face nimic, s-a...

FERMA DACILOR. Lovitură pentru Cornel Dinicu! Nu mai poate face nimic, s-a terminat!

Cine este patronul interlop de la Ferma Dacilor?Cine este patronul interlop de la Ferma Dacilor?/ Sursa FOTO: playtech.ro

Dosarul în care este implicat Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, se complică după ce încă unul dintre avocaţii lui a decis să se retragă din caz.

Avocatul a intrat vesel în tribunal, dar, după un sfert de oră, a ieşit într-o stare de spirit total opusă.

„Nu ştiu ce poziţie va avea, momentan, o să vedem şi noi care e situaţia şi vedem după aceea, da?”, a spus iniţial Bogdan Aanei, avocat. După 15 minute: „Am decis să mă retrag!”.

Avocatul ar fi fost ameninţat

Avocatul lui Cornel Dinicu a anunțat că se retrage din dosar. Bogdan Aanei a dezvăluit că a primit amenințări și s-au făcut presiuni asupra sa pentru a nu-l mai apăra pe patronul „Fermei dacilor”.

„Din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea și a telefoanelor de amenințare pe care le-am primit de la diverse persoane.

Momentan, nu știu. O să verificăm și noi de unde și în ce fel, dar nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului în acest dosar și am decis să mă retrag. Au fost telefoane de amenințare și presiuni puse ca eu să mă retrag din acest dosar.

În acest moment nu știu care sunt motivele, dar am găsit de bun augur să vă spun. Chiar am vrut să-mi fac treaba așa cum știu mai bine, însă se pare că de la București deranjăm”, a declarat avocatul, conform Antena 3.

Cornel Dinicu e în arest preventiv

Cornel Dinicu mai are de stat în arestat preventiv două săptămâni, acuzat că şi-a pus clienţii în pericol – nu a asigurat evacuarea corespunzătoare a turiştilor în caz de incendiu. În tragedie, şi-au pierdut viaţa 8 oameni.

Altfel, Tribunalul Prahova a amânat luni, 22 ianuarie, decizia în dosarul privind redeschiderea de către DNA a urmăririi penale în speţa ce viza modul în care reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au făcut controale la mai multe pensiuni şi crame din judeţ, printre care şi la Ferma Dacilor.

author avatar
Andrei Ștefan
1.030 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger