AcasăNewsCazul fetiței lovite mortal de o mașină de poliție. Procuror: Polițistul NU...

Cazul fetiței lovite mortal de o mașină de poliție. Procuror: Polițistul NU se afla în misiune/ Ce s-a mai anunțat – VIDEO

Cazul fetiței lovite mortal de o mașină de poliție. Procuror: Polițistul NU se afla în misiune/ Ce s-a mai anunțat - VIDEOCazul fetiței lovite mortal de o mașină de poliție. Procuror: Polițistul NU se afla în misiune/ Ce s-a mai anunțat - VIDEO

La o zi de la producerea cumplitului accident de circulație în urma căruia o fetiță a murit, iar o alta a fost rănită, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti a ieșit în fața presei cu mai multe precizări. Așa s-a aflat despre polițistul de la secția 5, din sectorul 1, aflat la volanul autospecialei implicate în accidentul rutier că nu se afla în misiune.

„În momentul în care a ajuns la o trecere de pietoni, care urmare a nerespectării limitei maxime de viteză admisă în localități, nu a acordat prioritate de trece victimei și a accidentat-o, provocându-i leziuni traumatice ce au cauzat decesul imediat al victimei. (…) Victima minoră în vârstă de 13 ani era angajată în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni”, a menționat în primă fază procurorul aflat în postura de purtător de cuvânt al Parchetului.

Procurorul Călin Radu Bogdan a mai precizat că mașina de poliție avea în funcțiune semnalele luminoase, nu și pe cele acustice – adică nu și sirenele. „În cuprinsul actelor procurorilor, din mijlocele de probă s-a reținut că avea semnalele luminoase în funcțiune, nu pe cele acustice, și nu se afla în misiune”, a menționat procurorul.

Polițistul „la acest moment are calitate de suspect”, a mai precizat oficialul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Încă nu s-a anunțat oficial cu ce viteză circula mașina de poliție implicată în accidentul de joi, 13 septembrie. În urma impactului, Raisa, una dintre fetițele lovite de mașină, a murit. Cealaltă fată a fost dusă la spital, fiind rănită.

805 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger