AcasăNewsCazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor...

Cazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor Dan reacționează abia după 2 zile de la tragedie

nicusor dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a reacționat abia duminică seara, la două zile după moartea Anei Oros, femeia atacată de câini lângă Lacul Morii.

Au trecut aproape două zile de nepăsare, în care bucureștenii și familia victimei au așteptat din partea edilului o declarație cu privire la situația câinilor comunitari din Capitală și la identificarea responsabililor.

Prima reacție a primarului Nicușor Dan după moartea Anei Oros

Iar Nicușor Dan s-a trezit din somnul nepăsării abia duminică seară, când a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor femeii ucise sâmbătă dimineața de 8 maidanezi.

Totodată, acesta recunoaște că de vină în această tragedie sunt mai multe instituţii, unele în subordinea PMB.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri (n.red. – sâmbătă) într-un mod atât de tragic. Condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Am discutat ieri şi azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Nicuşor Dan trece la amenințări: Cine a greşit, va plăti!

Edilul a preciat că a cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti.

„Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituţie pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a transmis Nicușor Dan.

author avatar
Andreea Vlad