AcasăNewsCazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota...

Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1

Moartea Mirelei Bîtfoi a îngrozit opinia publică, după ce trupul tranșat al femeii, în vârstă de 38 de ani, a fost descoperit pe un câmp lângă DN1. Însă, de la anunțarea dispariției femeii, timp de aproape o lună, polițiștii Sectorului 6, conduși de împuternicitul (comisar-șef de nota 1) Ovidiu Țican, au dormit pe ei.

Femeia a avut un destin tragic, după o viață în care s-a confruntat cu o mulțime e greutăți. Aceasta a fost abandonată de părinți, iar singurul ei sprijin era sora ei. Ea este și cea care a povestit ce s-a întâmplat în ultimele clipe din viața Mirelei și persoana care a ajutat la prinderea principalului suspect, cetățeanul turc Cam Abdulkadîr.

Mirela a fost abandonată inclusiv de polițiștii cărora li s-a semnalat dispariția ei, în data de 6 martie. Poliția Sectorului 6, în frunte cu comisarul șef  Ovidiu Țican, celebru pentru nota de 1,38 obținută la examenul pentru  ocuparea definitivă a postului pentru care și azi este împuternicit, a tratat mai mult decât superficial dispariția femeii. Aceasta a fost dată disparută la începutul lunii martie, polițiștii anunțând atunci că este dependentă de jocurile de noroc.

„La data de 06.03.2024 , în jurul orelor 15:00 , a plecat voluntar de la adresa din București, Sector 6 unde locuiește fără forme legale și nu a mai revenit până în prezent. Persoana frecventează sălile de jocuri”, se anunta pe site-ul Politiei. Deci, s-a anunțat public dispariția și cam atât. Timp de aproape o lună, polițiștii din subordinea lui Țîncu au așteptat să rezolve cazul populația, eventual.

Imaginați-vă pe mâinile cui ajung astfel de cazuri complexe, dacă șeful Poliției sector 6 a reușit performanța de a lua nota 1,38 la examenul de ocupare a funcției. Și ancheta în cazul dispariției Mirelei a fost tot de nota 1.

 

author avatar
Andrei Coman
878 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca avea probleme psihice de ce conducea autoturismul? Si in cazul monstrului din Caracal, aceessi situatie.Asta e suspiciune de complicitate .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger