AcasăNewsCazul femeii incendiate într-un bloc din sectorul 6. Oribila faptă, premeditată/Detalii înfiorătoare...

Cazul femeii incendiate într-un bloc din sectorul 6. Oribila faptă, premeditată/Detalii înfiorătoare din anchetă

Apar noi amănunte despre cazul care a îngrozit Capitala, după ce s-a aflat că o femeie a fost incendiată, luni, în scara unui bloc din Sectorul 6. Bărbatul care și-a incendiat mătușa și-a premeditat fapta, potrivit procurorilor. Aceștia au anunțat că femeia de 54 de ani a fost lovită cu picioarele, după care a fost stropită cu un lichid inflamabil și i s-a dat foc.

Parchetul a transmis, marți, că încă din ziua precedentă, adică din 6 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva bărbat de 33 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului calificat, săvârșit cu premeditare și prin cruzimi.

Femeia, lovită cu picioarele la nivelul capului și corpului

Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, făcut public marți, luni dimineață, în jurul orei 08.40, în timp ce se afla în apropierea intrării din spate într-un bloc din sectorul 6, din București, „pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul a exercitat acte de violență asupra victimei, o femeie de 54 de ani, agresând-o prin lovirea cu picioarele la nivelul capului și corpului. În același context, inculpatul a stropit victima cu un lichid inflamabil, cel mai probabil benzină, după care a incendiat-o cu o brichetă”.

Martorii oculari au alertat echipajele de urgență, care au sosit la fața locului, însă, din păcate acestea au constatat decesul victimei. Trupul femeii a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru a fi făcută autopsia.

Parchet: „Inculpatul a incendiat victima cât timp aceasta încă era în viață”

„Probele au relevat că inculpatul este membru de familie al victimei (nepot de frate) și a premeditat săvârșirea faptei, procurând 5 litri de benzină de la o stație de carburant, deplasându-se apoi la imobilul în care locuia victima și acționând în modul descris mai sus.

Având în vedere că inculpatul a incendiat victima cât timp aceasta încă era în viață, procurorii au apreciat că omorul a fost săvârșit prin cruzimi”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Poliția Capitalei – Serviciul Omoruri.

Cine ar fi bărbatul care și-a incendiat mătușa

În cazul de față presa a aflat că suspectul este Alexandru Popa, un nepot al victimei. Acesta ar fi fiul unei foste gărzi de corp a omului de afaceri Gigi Becali.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că tatăl criminalului este Marcel Popa, unul dintre foștii bodyguarzi ai lui Gigi Becali și a participat, în toamna lui 2009, la recuperarea mașinii patronului FCSB de la hoții controlați de Sandu Geamănu, alături de Cătălin Zmărăndescu și Ștefan Dediu. Potrivit sursei citate, la momentul respectiv, Marcel Popa l-ar fi și împușcat în picior unul dintre hoți, cu un pistol cu bile din cauciuc.

author avatar
Andrei Coman
362 afisari

1 COMENTARIU

  1. am vazut si la sienen , se tot fac asocieri fortate cu gigi becali , criminalul purta pantofi ca ai lui becali , ba a si trecut pe strada lui becali de mai multe ori , de ce ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger