AcasăNewsCazul Colectiv. Sapte vieti curmate intr-o singura zi. Amanunte dramatice

Cazul Colectiv. Sapte vieti curmate intr-o singura zi. Amanunte dramatice

UPDATE. Ora 20:30: inca doi pacienti internati la Spitalul de Urgenta Floreasca, respectiv Spitalul Bagdasar Arseni, au murit in aceasta seara, stabilind bilantul provizoriu al victimelor tragediei din clubul Colectiv la 41 de morti.

 

Bilantul provizoriu al zilei de sambata indica 7 decese, astfel ca numarul total al celor care si-au pierdut viata pana acum in urma tragediei din clubul Colectiv se ridica la 40. Iar situatia este in continuare ingrijoratoare, oficialitatile romane estimand ca numarul deceselor ar putea creste vertiginos in urmatoarele ore.

Oficial, sunt sase cetateni de nationalitate romana care au murit pe parcursul zilei de sambata, plus o tanara din Italia. Florin Cristian Popescu (35 de ani) si studenta napoletana Tullia Ciotola (20 de ani) – au fost declarati decedati imediat dupa aterizarea in Olanda, acolo unde fusesera transportati, cu un avion militar, in noaptea de vineri spre sambata.

Florin Cristian Popescu

Florin Popescu lucra ca bodyguard in clubului Colectiv si fusese internat in Spitalul SRI, starea lui fiind critica. Era din Bucuresti, iar in seara de 30 octombrie a fost ranit grav in timp ce incerca sa salveze persoane cuprinse de flacari.

Tullia Ciotola

Tullia Ciotola era studenta la Universita Orientale di Napoli si se afla la Bucuresti in cadrul programului Erasmus. Tullia fusese internata de asemenea la Spitalul SRI „Agrippa Ionescu”. Daniel Ciobanu (39 de ani) si Ionut Cosmin Popescu (32 de ani) au incetat din viata in aceasta dimineata, la Spitalul de Arsi. Primul a decedat la ora 03.50, iar al doilea la 07.35. Ambii aveau arsuri pe 50, respectiv 80% din suprafata corpului.

Daniel Ciobanu

Daniel Ciobanu era cameraman si filma concertul trupei Goodbye to Gravity, impreuna cu sotia lui, care a scapat teafara. Era tata a doi copii.

Ionut Cosmin Popescu

Ionut se afla de o saptamana in coma indusa. Era din Focsani, dar lucra in Bucuresti. In incendiul de la Colectiv a murit si prietena lui, Monica Tanasoiu. Prahoveanca a decedat chiar in seara tragediei.

Ionut Maior

Ionut Maior (27 de ani) a murit la Spitalul Universitar, acolo se afla internata si sotia lui, detubata in urma cu cateva zile. Maior era din Bacau si a fost basist al trupei Bruma. Ionut avea arsuri grave dupa ce, in urma incendiului, s-a aruncat peste sotia sa pentru a o salva.

Alexandru Chelba

Alexandru Chelba (33 de ani) a murit dupa-amiaza la Spitalul de Arsi. Era fotograf si se afla la concertul trupei Goodbye to Gravity pentru a imortaliza momentul.

Adrian Popa

Adrian Popa a incetat din viata la Spitalul Floreasca. Avea doar 29 de ani

 

Lisa persoanelor decedate sambata:

Daniel Ciobanu (39 de ani) – Spitalul de Arsi
Ionut Cosmin Popescu (32 de ani) – Spitalul de Arsi
Adrian Popa (29 de ani) – Spitalul Floreasca
Alexandru Chelba (33 de ani) – Spitalul de Arsi
Ionut Maior (27 de ani) – Spitalul Universitar
Florin Cristian Popescu (35 de ani) – Olanda
Tullia Ciotola (20 de ani) – Olanda

 

author avatar
Mihai Koblenko
443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger