AcasăNewsCazul Caracal. Reconstituirea, luni şi marţi

Cazul Caracal. Reconstituirea, luni şi marţi

În continuarea anchetei privind drama de la Caracal s-a aflat când se vor face anchetatorii un pas foarte important în cazul care ţine pe jar familiile Luizei şi a Alexandrei, dar şi o ţară întreagă.

Şi anume reconstituirea presupuselor crime. Un anunţ în acest sens nu a venit de la autorităţi, ci de la unchiul Alexandrei Măceşanu.
Alexandru Cumpănaşu a fost cel care a făcut public faptul că aceste demersuri urmează să fie realizate la începutul sâptămânii viitoare, pe parcursul a două zile. Când Gheorghe Dincă ar urma să fie adus din nou pe strada Craiovei, la locuinţa sa, care a fost cercetată în amănunt de către oamenii legii veniţi de la Bucureşti, la fel ca şi curtea suspectului. ”Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi dupa ce Alexandra împlineşte 16 ani. Nu stiu daca vor include şi EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea în aceleasi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi. (…) Dacă nu va include acest experiment atunci această reconstituire nu valorează nimic!. (…)”, a transmis Cumpănaşu, via Facebook.

Amintim că Luiza Melencu e dispărută din aprilie, în timp ce Alexandra Măceşanu e de negăsit din iulie. Suspectul în acest caz a admis în faţa anchetatorilor că le-a ucis pe cele două fete de care apropiaţii nu mai ştiu nimic de luni întregi.

278 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger