AcasăNewsCazul CARACAL. Persoanele care se ocupă de rezolvarea dosarului mor pe rând....

Cazul CARACAL. Persoanele care se ocupă de rezolvarea dosarului mor pe rând. Ce blestem a aruncat Gheorghe Dincă asupra lor

cazul CaracalCazul CARACAL. Persoanele care se ocupă de rezolvarea dosarului mor pe rând. Ce blestem a aruncat Gheorghe Dincă asupra lor

O situație halucinantă legată de „Cazul Caracal” iese la iveală: persoanele care se ocupă de rezolvarea dosarului mor pe rând.

Astfel, din cei trei avocați blestemați de Gheorghe Dincă, doar Carmen Obârșanu mai este în viață.

Doar un avocat se mai află în viață

Fiind găsit vinovat pentru răpire, viol și omucidere, Gheorghe Dincă a lansat o serie de blesteme la adresa celor pe care i-a considerat vinovați de condamnarea sa.

„Știu sigur că Gheorghe Dincă m-a blestemat pe mine, pe judecătoarea cazului, Diana Cotoi, și pe unul dintre avocații săi din oficiu, Marian Voinea. A aruncat vorbe grele peste noi și ne-a blestemat să murim în chinuri grele. Personal, nu cred în blesteme, dar doi dintre cei blestemați s-au stins deja”, a declarat Carmen Obârșanu, potrivit RomaniaTV.

„Nu mă tem de blestemele lui. Eu sunt așa, mai aparte, ca să nu folosesc alte cuvinte, și nu cred că se pot lipi sau lăsa influențată de efectele unor cuvinte grele, spuse în momente grele din viața sa, fie el și acuzat de fapte dintre cele mai oribile”, a adăugat avocata familiei Luizei Melencu.

„Gheorghe Dincă va muri pe patul pușcăriei. Nu are niciun alt viitor, dacă se poate vorbi de vreun viitor în cazul său!”, a mai spus Carmen Obârşanu.

Marian Voinea, al patrulea avocat din oficiu, a decedat la sfârșitul anului trecut, din cauza unor posibile probleme cardiace. Judecătoarea Diana Cotoi s-a stins din viață la sfârșitul lunii aprilie, fiind înmormântată în satul natal, Pojogeni, din Târgu Cărbunești, județul Gorj.

Gheorghe Dincă este principalul suspect în dosarul conform căruia două tinere, Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, și Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, au dispărut.

author avatar
Andreea Vlad
1.233 afisari

5 COMENTARII

  1. A aruncat un … era sa zic ce. Ia uitati-va la toti cei care au decedat: aveau alte dosare ”grele” in care au favorizat traficanti de tot felul si alti infractori. Blestemele li se trag din multe parti, nu de la gura lui Dinca. Ia vedeti pe cine a achitat doamna judecatoare. pe sile camataru si bercea mondialul 🙂
    cred ca au ajuns-o blestemele romanilor care s-au saturat sa plateasca pensii speciale necontributive. si nu este vorba despre cele la militarii care si-au facut treaba ci de cei care iau pensii uriase necontributive desi baga romania in pamant cu ”justitia” pe care ne-o servesc.
    Au trecut dincolo multi din astia tot felul de abuzivi in ultimii trei ani. Multi de tot si nu toti de la blestemele lui dinca desi cine stie, o fi nevinovat si folosit ca tap ispasitor, cine stie?

  2. „Știu sigur că Gheorghe Dincă m-a blestemat pe mine, pe judecătoarea cazului, Diana Cotoi, și pe unul dintre avocații săi din oficiu, Marian Voinea. A aruncat vorbe grele peste noi și ne-a blestemat să murim în chinuri grele. Personal, nu cred în blesteme, dar doi dintre cei blestemați s-au stins deja”

    Blestemul era ca sa li se decaloteze capul p00lii la barbati si sa li se umfle lindiqul la femei de trei ori pe zi. Plus sa le cada flocii.

  3. Bai Dinca,ia blesteama-i ba si pe Cocotatii astia care au dus Tara de rapa,Rooomania educaata,jefuita,dezvoltata,mafiota, esuataaa. Astia care toaca melearde peste melearde,Tagma jefuitoriloooor. Astia care sunt ” in slujba Tariiii si a poporului ” pe care-l oropsesc. Ce zici,te bagi ? hai ba ca nu te costa nimic,nu ai nimic de pierdut,iar poporul iti va fi recunoscator.Si-atunci,te vei spala de pacate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger