AcasăNewsCazul Caracal. Ministrul Sănătății, precizări de ultima oră despre controlul la INML

Cazul Caracal. Ministrul Sănătății, precizări de ultima oră despre controlul la INML

Nici bine nu se aflase despre faptul că ministrul Sănătății ceruse un control la Institutul Național de Medicină Legală, că Sorina Pintea a și anunțat că raportul Corpului de control e gata.

Mai exact că documentul conținând concluziile verificărilor făcute la INML a fost redactat deja, ba chiar a ajuns în atenția oficialului guvernamental. „Am primit azi-noapte raportul, este gata. Trebuie să parcurgă nişte paşi legali, inclusiv să fie analizat astfel încât să nu existe date din anchetă care să fie publicate”, a menționat ministrul, joi, de la Bistrița.

Unchiul Alexandrei a fost cel care a mers la Ministerul Sănătății, pentru a-i cere Sorinei Pintea să se facă „un control de fond la INML care să identifice aceste scurgeri halucinante de informații false dar și respectarea procedurilor administrative în procesul de comunicare publică sau a administrării expertizelor în funcție de competența corpului de control al ministrului”, pe fondul cazului de la Caracal și a dispariției celor două fete.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger