AcasăNewsCazul Caracal. A trecut o lună de la dispariţia Alexandrei. Unchiul fetei:...

Cazul Caracal. A trecut o lună de la dispariţia Alexandrei. Unchiul fetei: Nu mă voi lăsa

Alexandra, victima unei comunicări defectuoase a autorităților

A trecut o lună de cînd apropiaţii fetei de 15 ani răpite după ce a fost luată la ocazie, dar şi o ţară întreagă aşteaptă răspunsuri de la anchetatori.

O lună de chin pentru părinţii Alexandrei, cu multe incertitudini, întrebări şi supoziţii, dar şi ipoteze discutate în presă, în lipsa prea multor date concrete venite dinspre cei care se ocupă de investigaţiile în cazul de faţă. După ce s-a aflat că fata a cerut ajutor nu o dată, ci de mai multe ori, apelând 112 chiar din casa în care era ţinută fără voie, au urmat demiteri. Chiar şi aşa, încă nu s-au aflat răspunsuri la întrebările esenţiale care ar putea face lumină în cazul Caracal. În tot acest timp, anchetatorii au făcut cercetări la casa şi în curtea principalului suspect ăn acest caz, dar şi în locurile indicate de Gheorghe Dincă, bărbatul arestat preventiv în dosarul ororilor de la Caracal.

În drumul său spre oraşul amintit, Alexandru Cumpănaşu a transmis, în ultima zi a acestei săptămâni, un mesaj. ”Nu mă voi lăsa până când oamenii care au răpit-o pe Alexandra, pentru că eu nu cred că au omorât-o, nu vor plăti până la ultimul”, a asigurat Cumpănaşu, unchiul fetei mulţumindu-le totodată, via Facebook, celor care s-au rugat pentru familia fetei şi care au fost alături de ei.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger