AcasăNewsCazul Apostu: DNA se apropie de Boc

Cazul Apostu: DNA se apropie de Boc

Primarul Sorin Apostu nu a reusit sa-i convinga pe magistrati ca merita sa fie cercetat in libertate

Curata coincidenta, stenogramele date publicitatii in cazul anchetarii primarului Sorin Apostu pentru fapte de coruptie se termina, cu suspans, tocmai atunci cand in scena intra nimeni altcineva decat premierul Romaniei.

MOMEALA – Ancheta mituitorilor din jurul primarului Sorin Apostu i-a dus pe procurori pana la Palatul Victoria

Doi afaceristi negociaza comisionul de „scos afara” pentru o plata de1 000 000 de euro din fondul de rezerva al Guvernului Romaniei, unul dintre ei tragand concluzia „adica la prim ministru”. Celalalt confirma : „ Da, da…”

Intalniri conspirative

Procurorii DNA s-au oprit aici, cel putin momentan, cu dezvaluirile despre conexiunile corupte din guvern ale celor din jurul lui Sorin Apostu. Cel acuzat ca folosea zeci de telefoane mobile si schimba non -stop cartelele in vederea aranjarii „intalnirilor conspirative” pe care le organiza cu oamenii de afaceri mituitori. Chiar la sediul Primariei, dar in parking-ul de la etajul cinci, unde nu existau instalate camere de filmat. Mai mult, Apostu petrecea vacante exotice in Dubai cu „partenerii” de afaceri Simion Muresan, Mustafa Bekar sau Catalin Stoia, carora le acorda contracte de milioane de euro cu municipalitatea. In vacante pleca insa cu avioane separate de membrii familiei, fara bagaje de mana si pe alte rute. Magistratii Curtii de Apel Cluj si-au motivat decizia de arestarea a sa pe 29 de zile prin existenta informatiilor ca pregatea alte infractiuni. Poate chiar cu  micul sau protector din Guvern.

author avatar
Toni Matei
582 afisari

1 COMENTARIU

  1. Adevarate lucrari demne de structuri informative practica acest golan de primar pedelist,in timp ce romanii mor pe capete…dupa cum se vede politica basalaului si a latrinei sale politice au dat apa la moara doar mediului-politicianisti-afacerist,de sorginte mefiota si legionara…aleleli golanilor ce va asteapta pe voi daca pica marineru…..fukusima …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger