AcasăNewsCazul Adrian Nastase: Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, audiat la DNA

Cazul Adrian Nastase: Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, audiat la DNA

(foto: investigatorul.ro)

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti, Radu Macovei, s-a prezentat miercuri la sediul DNA. Medicul a fost audiat in cazul Adrian Nastase.

(foto: investigatorul.ro)

Managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei, a fost citat miercuri dimineata catre procurorii DNA, pentru audieri in dosarul in care sunt cercetati, pentru „favorizarea nfractorului”, in cazul lui Adrian Nastase, doctorul Serban Bradisteanu si trei ofiteri de politie, potrivit rtv.net. Este vorba despre Gheorghe Dumitru, adjunct al sefului Politiei Capitalei, Nicolae Costea si Marian Apostol, ofiteri de politie judiciara in cadrul Politiei Capitalei.

In cazul celor patru, procurorii au comunicat ca exista date si indicii temeinice ca acetia, prin atitudinea lor, „au ingreunat si au incercat sa zadarniceasca” executarea pedepsei de doi ani de inchisoare aplicate de Inalta Curte de Casatie si Justitie fostului premier Adrian Nastase.

Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, pe 20 iunie, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul calitatii”. In aceeasi seara, Nastase a incercat sa se sinucida, impuscandu-se in zona gatului. El a fost internat la Spitalul Floreasca din 20 pana in 26 iunie, cand a fost dus la Spitalul Penitenciar Rahova. A doua zi de la internare, Nastase a fost operat de o echipa din care au facut parte medicii Ioan Lascar si Serban Bradisteanu.

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger