AcasăNewsCazul ”Gaze ieftine pentru Ioan Niculae” are noi invinuiti

Cazul ”Gaze ieftine pentru Ioan Niculae” are noi invinuiti

Ioan Niculaie

Procurorii DIICOt au pus sub acuzare patru fosti secretari de stat in dosarul privind subminarea economiei nationale in folosul omului de afaceri Ioan Niculaie.  In dosar apar numele a fosti si actuali sefi de la Romgaz si de la ANRE.

Ioan Niculaie se considera nevinovat

Fostii secretari de stat Darius Mesca, Tudor Serban, Viorel Palasca si Victor Alesandru Dan (apropiat al lui Ioan Niculae ), de la Ministerul Economiei, vicepresedintele Agentiei de reglementare in domeniul energiei, Eugen Georgescu, si Ioana Apan, presedinte CA Romgaz, sunt invinuiti de complot si subminarea economiei nationale.  SRI a stabilit ca aceste persoane, precum si alte 30 din subordinea lor si a fostului ministru Varujan Vosganian s-au constituit in grup infractional si au livrat gaze ieftine catre InterAgro,  firma a  omului de afaceri Ioan Niculae.

Acesta neaga orice implicare, fostul ministru Vosganian si-a inchis telefoanele, iar Ministerul Economiei n-a luat inca nicio masura in privinta angajatilor sai cercetati de DIICOT.  Consiliul Concurentei  a fost solicitat sa prezinte date referitoare la piata gazelor din 2008, cand ministru al economiei era Varujan Vosganian.

author avatar
Arpad Dobre
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger