AcasăNewsCazinourile din Las Vegas se duc de rapa

Cazinourile din Las Vegas se duc de rapa

Wynn Macau, cel mai mare cazinou din Macao

Cazinourile din Singapore ar putea fura de la Las Vegas locul doi mondial, din punct de vedere al cifrei de afaceri, ambele in urma liderului absolut Macao, a declarat marti un responsabil al industriei americane a jocurilor. Macao a detronat anul trecut Las Vegas, pentru a se instala pe locul 1 mondial cu o cifra de afaceri, in 2010, de 23,5 miliarde de dolari, adica de patru ori mai mult decat Vegas.

Wynn Macau, cel mai mare cazinou din Macao

Cazinourile din Singapore, care in 2010 au inregistrat o cifra de afaceri de 5,1 miliarde de dolari, ar putea ajunge in 2011 la 6,4 miliarde, a declarat Frank Fahrenkopf, presedinte al Asociatiei Americane a Jocurilor, citat de AFP. Potrivit Royal Bank of Scotland, cifra de afaceri a cazinourilor din Las Vegas ar trebui sa se stabilizeze la 6,2 de miliarde de dolari, deci sub cea a Singapore.

Primul cazinou din Singapore a fost deschis abia in februarie 2010, la Resorts World Sentosa. Acesta a fost urmat, dupa doua luni, de Las Vegas Sands. Cele doua cazinouri au contribuit serios la cresterea afluxului de turisti in Singapore, care a ajuns la  11,6 milioane de vizitatori in 2010.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger