AcasăNewsCazierul judiciar nu poate fi eliberat, din cauza unei avarii la sistem

Cazierul judiciar nu poate fi eliberat, din cauza unei avarii la sistem

Romanii care au nevoie de cazierul judiciar si au mers la ghiseele din tara, in dimineata primei zile a saptamanii, au aflat ca a aparut o problema care impiedica eliberarea acestor documente.

UPDATE: Vesti noi cu privire la problema aparuta la sistemul informatic care a cauzat imposibilitatea eliberarii cazierelor judiciare. „Pana la acest moment, colegii nostri au repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Roman ROCRIS, asadar datele de interes operativ pot fi consultate si, de asemenea, se pot face mentiuni in baza de date. O echipa de specialisti lucreaza in continuare pentru rezolvarea problemei in cel mai scurt timp”, mentioneaza IGPR intr-un comunicat.

–––

Situatia a fost confirmata de la nivelul IGPR, care transmite ca „Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncțional”, dandu-se asigurari ca se lucreaza in vederea repornirii sistemului si reluarea functionalitatii acestuia.

Intre timp, nu se pot obtine certificate de cazier judiciar, in schimb cei care au nevoie de acest document pot depune o cerere in acest sens, urmand ca dupa ce se rezolva defectiunea sa le fie eliberat certificatul de cazier judiciar.

sursa foto: mesagerul.ro

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da e calamitate cosmica.
    In toate tarile se intampla sa cada un sistem si nu se face atata caz ca in Romania.
    Vin vara capsunarii sa isi schimbe pasapoartele si sunt cozi, e urgie, Guvernul e incompetent. Se face coada la aeroport, e nenorocire, cu toate ca pe toate aeroporturile se intampa asta.
    Vrem sa fim serviti primii, sa nu ne deranjeze nimeni.
    Mai oameni buni, treziti-va! Vreti o tara ca afara doar ca beneficii, uite ca mai sunt si obligatii, de care nu vrea sa vorbeasca nimeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger