AcasăNewsCazanciuc îl atacă pe Orban: "ipocritul numărul 1 al României"

Cazanciuc îl atacă pe Orban: „ipocritul numărul 1 al României”

Social-democrații nu au trecut cu vederea recenta declarație a lui Ludovic Orban, cu trimitere la ședința în care se va da votul de învestire pentru viitorul Guvern. Concluzie venită tocmai pe fondul deciziei PSD de a nu participa la ședința din 24 februarie.

„Ludovic Orban, ipocritul numărul 1 al României, vine ne spune pur și simplu cu tupeu (că – n.n.)dacă nu se obține cvorum este vina PSD în Parlament”, a reacționat fostul ministru Cazanciuc la cele exprimate de către actualul șef al Executivului.

Vicepreședintele Senatului și-a justificat apoi această etichetare a premierului interimar, argumentând cu declarații ale actualului lider PNL. „Oameni buni, hai să reamintim câteva lucruri spuse de Ludovic Orban în anii trecuți. A spus că angajarea răspunderii Guvernului este o scamatorie, după care și-a asumat răspunderea cum niciun guvern n-a mai făcut-o până acum. (…) A spus că ordonanțele de urgență ar trebui desființate, după care a dat într-o singură noapte 25 de ordonanțe de urgență. Astăzi, PNL, în frunte cu Ludovic Orban, vine cu un tupeu de neimaginat, ne spune că PSD ar fi responsabil de criza politică actuală, în condițiile în care chiar Biroul Politic al PNL a decis să nu susțină acest guvern. PNL afundă țara în criză cu bună știință și face ce știe mai bine – continuă să mintă românii”, a susținut Cazanciuc.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger