AcasăNewsCaz uluitor la Bacau: Victima UITATA intr-o masina, dupa un accident in...

Caz uluitor la Bacau: Victima UITATA intr-o masina, dupa un accident in lant

Pare mai degraba o situatie demna de un scenariu trist, insa e un caz cat se poate de real, petrecut recent la Bacau. Un barbat, victima unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, a fost uitata, pur si simplu, in spatele unei dube.

Mai exact, conform rtv.net, nu a fost descoperita la timp. Pe durata cercetarilor la fata locului, nimeni nu a deschis masina, pentru a putea da de trupul omului. Deocamdata nu se stie daca omul a murit pe loc, in urma impactului, sau a pierit pentru ca nu a primit ingrijiri medicale in timp util. Legistii urmeaza sa stabileasca acest lucru la autopsie.

Totul s-a intamplat dupa ce duba respectiva, in care se aflau alte trei persoane, in afara barbatului, un alt autoturism si un TIR au intrat in coliziune. Dupa impact, cei trei oameni au fost raniti si dusi la spital, pentru ingrijiri, Nu au apucat sa spuna ca in autovehiculul respectiv mai era cineva. Conform sursei citate, abia cateva ore mai tarziu, cand un utilaj de la tractari a venit sa ridice duba, personalul de la compania in cauza a facut descoperirea datatoare de fiori.

319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger