AcasăNewsCaz tulburător la Timișoara: trei decese într-un bloc. Două dintre victime, copilași

Caz tulburător la Timișoara: trei decese într-un bloc. Două dintre victime, copilași

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit, alte patru persoane au fost rănite (sursa foto: Facebook)

Situație tulburătoare într-un bloc din Timișoara: un bebeluș de 9 zile, un copilaș de trei ani și mama acestuia din urmă au pierit în condiții neclare încă, aparent în urma unei dezinsecții făcute în scara respectivă. Cazul a iscat ample verificări.

Din câte a precizat secretarul de stat Raed Arafat, subprefectul din Timiș a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență, pentru a se analiza situația de la blocul respectiv. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne a subliniat că încă nu se poate spune că problemele ar fi fost cauzate de o operațiune de deratizare-dezinsecție, fiind vorba doar despre o ipoteză de lucru. „Nu putem specula până nu avem rezultate definitive”, a menționat Arafat, într-o intervenție la Antena 3, după ce a anunțat că în cazul de față s-au trimis echipe de specialiști „care pot să constate dacă există substanțe toxice”.

Secretarul de stat a precizat și faptul că s-a luat totărârea ca locatarii blocului respectiv să fie duși la spital, pentru a fi verificați din punct de vedere medical. „Decizia înaintea Comitetului (…) este că, cu două microbuze și cu un echipaj de prim-ajutor, se face evacuarea celor (…) care se află într-o anumită zonă a blocului către UPU pentru investigații”, a precizat Arafat.

author avatar
Cristina Stefan
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger