AcasăNewsCaz terifiant într-o localitate din România! Și-a stropit fiul cu benzină și...

Caz terifiant într-o localitate din România! Și-a stropit fiul cu benzină și i-a dat foc!

Caz terifiant într-o localitate din România! Și-a stropit fiul cu benzină și i-a dat foc! (sursa foto: Facebook)

Un caz absolut șocant a ajuns, miercuri, în atenția opiniei publice. Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind acuzat că și-ar fi supus fiul unei agresiuni înfiorătoare.

E greu de imaginat că un tată ar putea ajunge să îi facă așa ceva propriului copil. Detaliile din comunicatul transmis miercuri, 30 martie, de către reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara despre acest caz sunt înspăimântătoare.

S-a aflat că bărbatul este acuzat de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie. Episodul cumplit a avut loc săptămâna trecută, în localitatea hunedoreană Alun, în seara de 25 martie, o zi de mare sărbătoare pentru ortodocși – Buna Vestire. Și anume că și-ar fi stropit fiul cu o substanță inflamabilă, cu benzină, apoi i-ar fi dat foc. Individul nu s-ar fi oprit însă aici și și-ar fi lovit fiul cu un par.

Parchet: Victima are nevoie de 30-35 zile de îngrijiri medicale

„Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că la data de 25.03.2022, în jurul orelor 22:00, în timp ce se aflau în locuința situată în satul Alun, inculpatul l-a stropit cu benzină și i-a dat foc persoanei vătămate – fiul său, iar apoi l-a lovit cu un par peste corp, în urma agresiunii persoana vătămată suferind leziuni care necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale”, se menționează în comunicatul Parchetului.

După ce a fost în primă fază reținut, tatăl în dreptul căruia planează cumplita acuzație a fost arestat preventiv. „Prin ordonanța din data de 29.03.2022 – ora 13:00, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus reținerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore. Totodată, la data de 29.03.2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere care a fost admisă”, au mai transmis oficialii Parchetului hunedorean.

301 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger