AcasăNewsCaz terifiant în Maramureș! Doi copilași au pierit. Bănuiala șocantă ce planează...

Caz terifiant în Maramureș! Doi copilași au pierit. Bănuiala șocantă ce planează asupra mamei lor

Caz terifiant în Maramureș! Doi copilași au pierit. Bănuiala șocantă ce planează asupra mamei lor (foto: Facebook)

Caz absolut cutremurător într-o localitate din județul Maramureș, unde doi micuți – un bebeluș și un copilaș de nici doi ani – au sfârșit în condiții cumplite, pe care anchetatorii sunt așteptați să le elucideze.

Tragedia s-a abătut, miercuri, asupra unei familii din Rușor. Șocant este și faptul că se bănuiește faptul că mama copiilor i-ar fi ucis pe cei mici, conform romaniatv.net. Informația nu a fost însă confirmată, până la acest moment, de către reprezentanții legii. Din câte se pare, femeia ar avea probleme psihice.

Un apel la 112, venit în cursul dimineții, cerea ajutor pentru cei doi copii. Din păcate, însă, eforturile cadrelor medicale, menite să îi salveze pe cei mici, nu au avut sorți de izbândă. S-a încercat inclusiv resuscitarea lor, în zadar, însă. ”Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat”, au precizat reprezentanții Poliției.

Către gospodăria unde a avut loc tragedia s-au îndreptat oamenii legii, pentru a face cercetările menite să stabilească exact ce anume s-a întâmplat și cum s-a putut ajunge la o asemenea tragedie. Ancheta este coordonată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Foarte probabil, necropsia va oferi detalii importante anchetatorilor, cu privire la condițiile în care au sfârșit cei mici.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger