AcasăNewsCaz TERIFIANT în Capitală: un adolescent și-a lovit străbunica în cap, de...

Caz TERIFIANT în Capitală: un adolescent și-a lovit străbunica în cap, de mai multe ori, cu un CIOCAN de bătut carnea!

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un caz cu amănunte cumplite a ajuns să fie investigat de către oamenii legii din București. Un băiat în vârstă de doar 16 ani e acuzat că s-ar fi năpustit asupra străbunicii sale, lovind-o în cap, cu un ciocan de bătut carnea – un ciocan de șnițele cum mai e cunoscută ustensila de bucătărie. Adolescentul a fost reținut, iar apoi arestat preventiv.

De la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-au anunțat, vineri, detalii despre acest caz. Și sunt, vă avertizăm, amănunte cu puternic impact emoțional.

„La data de 17.05.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un inculpat minor cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor”, a transmis Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Din comunicat rezultă că agresiunea s-a petrecut recent, mai precis în dimineața zilei de miercuri, 17 mai. La acel moment, în casă se aflau doar băiatul și străbunica sa, o femeie de 86 de ani. Bătrâna dormea în momentul în care adolescentul a intrat în cameră și a început să o lovească, în cap, cu ciocanul de șnițele. După agresiune, băiatul a plecat de acasă. Femeia a fost găsită de către fiica sa, care a alertat salvatorii, iar bătrâna a fost dusă la spital.

Străbunica, internată la Universitar

La data de 17.05.2023, în jurul orelor 08:00 – 08:30, după ce a rămas singur în locuință cu străbunica sa în vârstă de 86 de ani, inculpatul (un băiat în vârstă de 16 ani) a luat un ciocan de bătut carnea, a mers în camera în care dormea străbunica sa și a lovit-o pe aceasta de mai multe ori în cap cu ciocanul respectiv, după care a părăsit adresa.

Victima a fost descoperită de fiica sa, care a apelat numărul de urgență 112 și astfel victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost internată cu diagnosticul de „agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga și zigomatic stânga”.”, se menționează în comunicatul Parchetului.

Care ar fi putut fi motivul din spatele agresiunii șocante

Reținut în primă fază, băiatul a fost arestat. Totul, după ce judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis propunerea de arestare preventivă a minorului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Anchetatorii iau în calcul varianta ca agresiunea să fi fost comisă pe motiv că adolescentul ar fi vrut să ia niște bani de la bătrână.

„Există bănuiala că agresiunea a avut loc pe fondul intenției inculpatului de a-și însuși o sumă de bani de la victimă, iar în acest sens cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, mai informează Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

author avatar
Andrei Coman
425 afisari

9 COMENTARII

  1. Vine tare din urma noua generatie scolita la GTA, Counter Strike si Fortnite. Daca mai adaugi si masterul in iarba si injectabile, ai tabloul complet.

  2. Viitor de aur tara noastra are.Roadele educatiei de tip occidental incepe sa isi arate roadele.Cum ziceau rezistii ,vrem o tara ca afara.O avem.

  3. A batut batrana ptr a-i lua banii sa-i joace la pacanele . 16 ani? Numai bun de bagat la puscarie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger