AcasăNewsCaz terifiant în Arad. Un bărbat a încercat să o omoare pe...

Caz terifiant în Arad. Un bărbat a încercat să o omoare pe soția șefului său, apoi s-a sinucis. Care ar fi fost motivul atacului

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un caz de o violență extremă a avut loc recent într-o localitate din județul Arad. O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut victimă furiei unui individ care fusese concediat de către soțul său. Se pare că motivul atacului l-ar fi reprezentat răzbunarea. Până să fie identificat de către oamenii legii, agresorul și-a pus capăt zilelor.

Un bărbat care lucra la o societate comercială a Consiliului Local Sântana, din judeţul Arad, a atacat o femeie cu cuţitul şi un topor, potrivit agerpres.ro. Victima este soţia şefului său, care îl concediase. Câteva ore mai târziu, agresorul s-a sinucis, aruncându-se sub un tren.

Atacul a avut loc luni, au declarat, marți, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Agresorul, în vârstă de 55 de ani, a mers acasă la şeful său pentru a se răzbuna. Individul a sărit gardul şi a găsit-o doar pe soţia şefului – o femeie în vârstă de 59 de ani, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit în zona toracelui şi a lovit-o cu un topor în zona capului.

Agresorul și-a pus capăt zilelor

Conform procurorilor, un vecin a auzit ţipetele femeii şi a încercat să o ajute, dar agresorul a fugit.

La câteva ore după atac, luni seara, în timp ce era căutat de poliţişti şi procurori, agresorul a fost găsit mort pe calea ferată, lângă Gara Sântana. Potrivit reprezentanţilor Parchetului, nu există suspiciuni cu privire la decesul agresorului, stabilindu-se că acesta s-a sinucis aruncându-se sub tren.

Femeia, în stare gravă la ATI

În tot acest timp, femeia înjunghiată se află internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, la Terapie Intensivă, în stare gravă.

Viceprimarul oraşului Sântana, Dinorel Musca, a declarat, pentru sursa citată, că în ultimele luni agresorul avea probleme cu alcoolul. „Lucrase la o firmă de construcţii a Consiliului Local Sântana, era muncitor. În ultimele luni venea cu băutură la lucru tot timpul, iar şeful său l-a concediat de câteva zile”, a precizat viceprimarul.

În cazul de față, cercetările sunt continuate în cadru unui dosar penal întocmit pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu.

author avatar
Andrei Coman
471 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger