AcasăNewsCaz socant! O fetita de 12 ani a facut sex cu 10...

Caz socant! O fetita de 12 ani a facut sex cu 10 colegi dintr-un centru de plasament

Psihologii unui centru de plasament au facut o descoperire socanta: o fetita de 12 ani aflata in sistemul de protectie sociala, a intretinut relatii sexuale cu 10 colegi.

(foto: realitatea.net)

Politistii din Sighetu Marmatiei au fost alertati de psihologii unei case de tip familial dupa ce acestia din urma au descoperit ca o fetita de 12 ani intretinuse relatii sexuale cu 10 colegi de-ai ei. Oamenii legii au demarat o ancheta in cazul celor petrecute la centrul de plasament din subordinea Directiei de asistenta sociala si protectia copilului.

Cazul halucinant a iesit la iveala vineri dupa ce psihologii au discutat cu tinerii care locuiesc in acel adapost. Cadrele specializate au observat probleme de comunicare intre minori si au intrat imediat la banuieli, anuntand si politia de proximitate.

Desi pana in prezent se stie doar ca fetita de 12 ani a intretinut relatii sexuale cu 10 colegi, politia banuieste ca minora ar fi avut raporturi sexuale si cu angajati majori ai centrului de plasament, potrivit realitatea.net.

author avatar
Alina Costache
2.468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger