AcasăNewsCaz șocant la Vaslui! Pacient internat la Psihiatrie, deși avea meningită: „M-am...

Caz șocant la Vaslui! Pacient internat la Psihiatrie, deși avea meningită: „M-am trezit legat de mâini şi de picioare” – VIDEO

VasluiCaz șocant la Vaslui! Pacient internat la Psihiatrie, deși avea meningită: „M-am trezit legat de mâini şi de picioare” - VIDEO

Un jurnalist din Vaslui a povestit în emisiunea sa de radio că a fost internat la psihiatrie cu presupuse probleme mintale. Bărbatul susține că s-a trezit legat de pat, la recomandarea medicilor.

Sorin Popliuc a fost declarat nebun de către un medic din cadrul Spitalului Județean Vaslui, deși suferea de meningită. El a explicat cum anumite gesturi ale sale au fost interpretate greșit.

„Începea să mă doară capul. Încet, încet, din ce în ce mai mult. Am hotărât să merg la privat să îmi fac niște analize, nu mi-a ieșit nimic în neregulă, în afară de nu știu ce deviație de sept și un pic de sinuzită”, a declarat Sorin Popliuc, director şi realizator de programe la postul de radio Smile FM Vaslui.

Sorin Popliuc director şi realizator de programe la postul de radio Smile FM Vaslui foto Antena 3

A fost declarat „nebun”

Cu toate că a urmat un tratament, starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Ulterior, Sorin Popliuc a ajuns de urgență la spital. Medicul care l-a consultat i-a pus diagnosticul „pacient cu probleme psihice”.

„Doamna doctor mi-a pus niște întrebări. ”Ai probleme! Ai probleme!” Păi da, am probleme, că de asta am venit aici! ”Nu, aveți probleme psihice! De ce nu vreți să înțelegeți că aveți probleme psihice? Trebuie să faceți controale la psihiatrie! M-am trezit din somn legat de mâini și de picioare. Te trezești legat, începi să tragi de alea, să te eliberezi! Te eliberezi, faci un pic de tărăboi! Și automat, îți crește foarte tare tensiunea”, a povestit realizatorul de radio în emisiunea sa.

Cazul, anchetat de conducerea spitalului

Managerul spitalului susține că pacientul nu a fost legat, ci a fost ținut într-o anumită poziție. „După ce a fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și s-a hotărât internarea pacientului, la nivelul secției a apărut o simptomatologie specifică și au trebuit luate măsurile respective. Nu a fost legat, a fost contensionat, există o diferență”, a declarat Ana Rinder, managerul Spitalului Județean Vaslui, potrivit libertatea.ro.

Spitalul susţine că a demarat o anchetă în acest caz. „Acum, noi facem o anchetă administrativă dacă toate procedurile și toate protocoalele au fost respectate cu strictețe și la sfârșitul acestei anchete noi vom comunica rezultatul ei”, a mai spus Ana Rinder.

După ce a reușit să ajungă la un spital din Iași, medicii de acolo l-au diagnosticat pe jurnalist cu meningită și l-au tratat întocmai.

author avatar
Andreea Vlad
864 afisari

2 COMENTARII

  1. mai are cineva dubii ca Roamnia nu mai are spitale ci lagare ?????????ce rahat de medici sunt astia care vin toata ziua sa ne vorbeasca de protocol si sa te trateze ca pe nebuni in sibiu , aci ,craiova etc????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger