AcasăNewsCAZ SOCANT la Timis: A facut ZOB masina Politiei, pentru ca i-a...

CAZ SOCANT la Timis: A facut ZOB masina Politiei, pentru ca i-a intrerupt partida de SEX!

Un barbat a atacat cu o ranga de fier masina politiei, i-a spart luneta si i-a indoit caroserie, dupa ce  agentii i-au intrerupt partida amoroasa cu o prostituata la serviciile careia apelase.

Dupa ce a provocat grave avarii unui autoturism din dotarea Inspectoratului de Politie Timis, barbatul, in varsta de 34 de ani,  este acum cercetat de oamenii legii, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

Incidentul a avut loc in noaptea de joi spre vineri, noteaza pressalert.ro, cand, potrivit oamenilor legii, un echipaj al Politiei, din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au efectuat o actiune pentru combaterea proxenetismului si prostitutiei stradale. Atunci, cei patru politisti au observat un sofer care apelase la serviciile unei prostituate.

Cand a vazut ca agentii se indreapta spre el, barbatul aflat la volan a demarat in tromba. Politistii au continuat urmarirea acestuia pana in localitatea Chisoda, acolo unde soferul a oprit brusc si a coborat avand in mana o bara metalica, cu care a inceput sa loveasca masina in care se aflau politistii.

Imediat, la fata locului a ajuns si un echipaj al Sectiei 2 Timisoara, care l-a preluat pe barbatul imobilizat initial de politistii Biroului de Investigatii Criminale.

”Suspectului i-a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, urmand ca prejudiciul sa fie stabilit ulterior. In urma audierilor, barbatul a motivat actiunile sale in baza unor incertitudini cu privire la calitatea de politist a celor care l-au interceptat”, a declarat Ancuta Morariu, de la Biroul de Presa al Politiei Timis.

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
2.040 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger