AcasăNewsCaz socant la Radauti: ramasitele a trei surori care au iubit acelasi...

Caz socant la Radauti: ramasitele a trei surori care au iubit acelasi barbat, descoperite in gradina acestuia!

Un barbat suspectat de uciderea a trei surori din Radauti, care i-ar fi fost si concubine, a fost retinut pentru 24 de ore de oamenii legii. Suspectul a fost adus luni noapte la Bucuresti, in fata anchetatorilor, pentru a raspunde intrebarilor acestora, dupa ce in cursul zilei i-a fost perchezitionata locuinta.

Procurorii au ridicat mai multe probe, inclusiv oseminte care par sa fi apartinut celor trei surori, disparute in urma cu multi ani. Prima dintre ele, in varsta de 16 ani a disparut in 1995, iar celelalte doua – la diferenta de cateva luni – in 2005, femeile avand atunci 31 de ani, respectiv 18 ani.

Potrivit procurorilor, cele trei femei ar fi avut pe rand relatii cu acelasi barbat, iar una dintre ele ar fi avut si un copil cu barbatul, acum in varsta de 60 de ani.

Pana acum, anchetatorii nu au reusit sa stranga suficiente probe pentru a-l trimite in instanta. Luni insa, suspectul a fost ridicat si dus la audieri dupa ce oamenii legii i-au verificat garajul si au facut mai multe sapaturi in curtea casei, unde au fost gasite oseminte care au fost trimise la analize pentru a se stabili care este provenienta lor.

La momentul disparitiei tinerelor, barbatul a fost suspectat de omor, fiind acuzat de parintii fetelor, insa cercetarile si testul poligraf nu au confirmat ca el ar fi fost implicat. A sustinut tot timpul ca este nevinovat si a acuzat un complot pus la cale de familia femeilor – care, spunea el, ar fi plecat in Italia.

La audieri, suspectului i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la spital.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger