AcasăNewsCrima socanta la Iasi: Adolescenta gasita moarta intr-un parc. Principalul suspect e...

Crima socanta la Iasi: Adolescenta gasita moarta intr-un parc. Principalul suspect e tot minor!

O copila in varsta de doar 16 ani, eleva la un liceu din Iasi, a sfarsit in chinuri cumplite, dupa ce a fost strangulata si abandonata intr-o zona a cunoscutului parc Copou din Iasi. La cateva ore de la tragedie, politistii au prins deja un suspect.

Parintii, rudele, dar si colegii sunt ingroziti de felul in care a sfarsit eleva. In ciuda eforturilor medicilor, fata nu a mai putut fi salvata. Politistii ieseni au demarat de indata ce au ajuns la locul tragediei o ancheta, menita sa scoata la lumina cauzele decesului adolescentei.

Intr-o prima faza, avand in vedere ca, la o examinare sumara a trupului copilei fusesera observate urme in zona gatului, existau doua ipoteze: fie ca fata si-ar fi facut singura rau, strangulandu-se in incercarea de a-si pune capat zilelor, fie a fost ucisa.

Indiciile au condus, insa, catre varianta ca fata, pe numele sau Elena Diana, potrivit bzi.ro, a fost stransa de gat cu o banda de plastic, asemanatoare unui colier. De altfel, principalul suspect in acest caz, un tanar de aceeasi varsta cu victima, ar fi comis cumplitul gest pen fondul geloziei. Ar fi vorba despre un fost iubit al adolescentei.

Trupul fetei a fost gasit, sambata dupa-amiaza, in parcul Copou. Imediat a fost data alarma, iar la locul tragediei au ajuns intr-o prima faza medicii de la Salvare, iar apoi, cum fata era deja moarta, criminalistii.

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger