AcasăNewsCaz socant la Falticeni! Si-a omorat vecina pentru ca l-a rugat sa...

Caz socant la Falticeni! Si-a omorat vecina pentru ca l-a rugat sa dea muzica mai incet

Emanuel Dringu, un tanar de 19 ani, din Falticeni, risca sa-si fi compromis pentru totdeauna viata, dupa ce o noapte imbibata in alcool l-a impins catre crima.

Abia iesit din inchisoare, unde executase o pedeapsa pentru furt, tanarul a decis ca este cazul sa sarbatoreasca si a organizat o petrecere monstru in compania mai multor tovarasi.

Cei doi au consumat numeroase bauturi alcoolice in camera pe care o ocupa Emanuel intr-o locuinta sociala din Falticeni.

O vecina de 74 de ani i-a solicitat gazdei petrecerii sa dea muzica mai incet, insa acesta, afumat bine, a raspuns cu o ploaie de lovituri.

Conform cronicadefalticeni.com, iritat de tupeul batranei, Emanuel s-a dus peste aceasta si a omorat-o in bataie, lovind-o de mai multe ori cu un ciocan in cap.

Cadavrul a fost descoperit abia dupa cateva zile. Unul dintre tovarasii criminalului a anuntat politia spunand ca din camera batranei se simte un miros oribil.

Politistii s-au prezentat la fata locului, au descoperit cadavrul in avansata stare de putrefactie si l-au retinut pe Emanuel Dringu, care a si primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger