AcasăNewsCaz șocant la Constanța. Bărbat înjunghiat mortal, în incinta unei societăți comerciale....

Caz șocant la Constanța. Bărbat înjunghiat mortal, în incinta unei societăți comerciale. Cine e principalul suspect

Caz șocant la Constanța. Bărbat înjunghiat mortal, în incinta unei societăți comerciale. Cine e principalul suspectCaz șocant la Constanța. Bărbat înjunghiat mortal, în incinta unei societăți comerciale. Cine e principalul suspect (foto: Facebook)

O ceartă iscată aparent din senin s-a transformat într-o nenorocire. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a sfârșit, după ce ar fi fost înjunghiat chiar de către fiul său.

Drama a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, la Constanța. Mai exact, în incinta unei societăți comerciale din orașul de la malul mării. Polițiștii constănțeni au ajuns la fața locului ca urmare a sesizării situației la numărul unic de urgență 112.

Ce au anunțat polițiștii

„La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 17,30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, are loc un conflict spontan între două persoane.

La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, pe tatăl său de 66 de ani”, se menționează într-un comunicat transmis de IPJ Constanța.

Bărbatul de 66 de ani nu a supraviețuit. S-a aflat că, din păcate, un echipaj medical ajuns la locul incidentului violent a constatat decesul victimei. Suspectul în acest caz a fost încătușat și dus la audieri, la sediul poliției, au mai transmis reprezentanții IPJ. Rămâne ca oamenii legii care se ocupă de anchetă să stabilească exact condițiile în care s-a ajuns la acest conflict cu urmări dramatice.

S-a mai anunțat că în acest caz cercetările sunt continuate de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanța.

120 afisari

2 COMENTARII

  1. 38 de ani??? Generatia internet…. mariii neterminati. O sa stea off line in puscarie 30 de ani!

  2. @ Iar le crește ăstora inracționalitatea, accidentele, se modifică legi, după angajări, manifestații și creșteri de bugete și salarii, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger