AcasăNewsCaz șocant la Arad. Declarații cutremurătoare ale stăpânului câinelui care a făcut...

Caz șocant la Arad. Declarații cutremurătoare ale stăpânului câinelui care a făcut descoperirea terifiantă: ”Am crezut că e picior de…” – VIDEO

(sursa foto: captură video Antena 3)

Pe măsură ce trec orele se află noi amănunte cutremurătoare de la Arad, acolo unde, lângă un cimitir de la marginea cartierului Bujac, a fost descoperit trupul fără viață al unui copil. Se fac cercetări la fața locului, menite să lămurească exact condițiile în care a pierit și cum de s-a produs această dramă.

După ce anchetatorii au stabilit că e vorba despre o fetiță, s-au aflat și primele declarații pe care le-a făcut bărbatul al cărui câine a descoperit rămășițele trupești ale copilului. Vă reamintim că printre primele detalii care s-au aflat în acest caz a fost acela că alerta a fost dată de către o persoană care își plimba câinele în zona în care s-a făcut înfiorătoarea descoperire.

Fără să vrea să îi fie arătat chipul, bărbatul a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Antena 3 și a povestit cu ce s-a trezit la un moment dat că îi aduce câinele, dintr-o zonă cu vegetație.

Bărbat: A venit la mine cu o labă de picior

„Ieri (sâmbătă-n.n) după-amiază am plecat cu soția, cu copilul (…) am plecat cu câinii la plimbare. În drum, pe lângă cimitir am ținut câinele de lesă. Era ceva câine pe acolo și am zis să nu îi dau drumul că poate sare la el. După care câinele a plecat pe câmp și i-am dat drumul.

Am văzut câinele că mirosea, ținea botul în sus, mirosea ceva. A sărit direct în iarba aia mare și a venit la mine cu o labă de picior. Am crezut că e picior de porc, am crezut că e picior de păpușă”, a mărturisit bărbatul, duminică, pentru postul TV amintit.

Omul a mai povestit că a mers acasă, dar cum nu și-a putut lua gândul de la cele văzute, a decis să se întoarcă la fața locului. Atunci ar fi realizat că e vorba despre o parte din trupul unui copil. ”Am mers înapoi și într-adevăr era picior de copil, o labă de copil. După câte am văzut, puțin incendiat. După, când a venit poliția, a găsit cadavrul. Eu nu am mai mers la cadavru”, a dezvăluit bărbatul.

Astfel, pe măsură ce au trecut orele, s-au mai aflat detalii despre cazul terifiant din Arad, care a pus pe jar oamenii legii, care caută să stabilească exact ce s-a întâmplat și cum a pierit copilul. Se pare că victima ar fi fost o fetiță, de aproximativ 5-6 ani, potrivit Agerpres. Rămâne ca oamenii legii să încerce să identifice victima.

334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger