AcasăNewsCaz șocant într-un spital din România! Medic acuzat că „a uitat” în...

Caz șocant într-un spital din România! Medic acuzat că „a uitat” în piciorul unui pacient mânerul frânei de la bicicletă

sursa foto: romaniatv.net

Ceea ce în primă fază părea a fi un banal accident de bicicletă s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru un tânăr din Prahova. Care a ajuns la spital, la Urlați, unde i-a fost cusută o rană la membrul inferior, doar că ulterior a avut un șoc să constate că ar fi stat trei săptămâni cu un corp străin în picior – mânerul frânei de la bicicletă.

Mădălin a suferit un accident de bicicletă pe 7 iulie. Bărbatul a povestit că, în urma incidentului, s-a ales cu o julitură la o mână și două „găuri” în pulpa piciorului. A fost transportat la Spitalul Orășenesc Urlați, unde a fost preluat de medicul de gardă.

Medicul l-a cusut și l-a trimis acasă

„S-a uitat la rana de la picior, mi-a făcut un antitetanos, apoi m-a cusut și pansat. Mi-a spus să mă duc acasă și să revin a doua zi pentru schimbarea pansamentului. Când am ajuns acasă mă simțeam rău, iar prin pansament curgea sânge. Amețeam, nu puteam sta în picioare.

A doua zi am fost la spital, unde m-a văzut alt medic. Acesta mi-a schimbat pansamentul și mi-a spus că nu-i place umflătura din zona rănii și să pun gheață. Apoi, o dată la două zile am fost la spital să mă panseze, iar pe 18 iulie mi-au scos firele. Mi-au dat rețetă să cumpăr Nurofen și să iau antibiotic timp de 7 zile”, susține pacientul, potrivit observatorulph.ro.

Câteva zile mai târziu, respectiv pe 20 iulie, Mădălin a plecat la muncă în străinătate. Mai precis în Olanda, unde era angajat cu contract la un abator. Când a ajuns la destinație, însă, ca urmare a drumului lung, piciorul era umflat și dureros, ca urmare nu s-a mai putut deplasa.

Bărbatul și-a anunțat șeful că are o problemă medicală. Angajatorul l-a îndemnat să meargă la o clinică din zonă, pentru un consult, astfel încât să i se poată da concediu medical.

„Atât eu, cât și doctorul am fost șocați”

Tânărul a mers la o clinică, iar acolo a fost făcută descoperirea absolut șocantă – avea în picior o bucată de metal de câțiva centimetri. Medicul i-a făcut anestezie și i-a scos obiectul străin, care s-ar fi dovedit a fi fost mânerul de la frâna de mână de la bicicletă.

„Pe 28 iulie am fost la o clinică, în Herpen, localitatea cea mai apropiată de locul în care avem cazarea, iar când am urcat treptele pur și simplu a pleznit pielea din jurul cusăturii. Medicul care m-a consultat mi-a spus că am un obiect străin în picior și că trebuie să mă deschidă, cum se spune popular. Mi-a făcut imediat anestezie locală, iar după ce m-a tăiat a scos un fier lung de vreo 8 cm. Era chiar mânerul de la frâna de mână de la bicicletă! Atât eu, cât și doctorul am fost șocați. Ne uitam la bucata de metal și nu ne vedeam să credem. Am stat cu acel corp străin în picior trei săptămâni!”, a povestit bărbatul, pentru aceeași sursă.

Când și-a rugat soția – rămasă în țară- să îi trimită o poză cu bicicleta cu care a avut accidentul, bărbatul a realizat că lipsea chiar mânerul de la frâna de mână, care i-ar fi rămas în picior, ca urmare a impactului cu solul.

Merge în continuare la control

După ce obiectul străin i-a fost scos din picior, tânărul așteaptă rezultatul unor investigații medicale complexe. Și spune că nu e exclus să aibă nevoie de o nouă operație.

„Mi-au spus că este posibil să fiu operat din nou dacă se constată că mi-a mai rămas vreun fragment de metal în picior. În fiecare zi merg la control, urmează să fac și recuperare medicală”, a mai povestit acesta.

Prima reacție din partea spitalului

În tot acest timp, la Spitalul din Urlați se face o anchetă internă. Cel puțin asta reiese dintr-o primă reacție venită din partea unității spitalicești, după aflarea detaliilor din acest caz greu de imaginat.

„Am luat act de aspectele sesizate de dvs în data de 31.07.2023 pe adresa de poștă electronică a instituției noastre și vă comunicăm faptul că la nivelul unității noastre spitalicești a fost demarată o cercetare internă cu privire la situația sesizată, urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsurile legale ce se impun” – a transmis conducerea Spitalului Orășenesc Urlați, pentru Observatorul Prahovean.

author avatar
Andrei Coman
435 afisari

9 COMENTARII

  1. EROII IN HALATE ALBE!
    CAM CE MERITA ACESTI SPECIALISTI?
    ASEMENEA ERORI SUNT GREU ACCEPTATE LA MECANICI…poate l-a operat paznicul…dar daca prin reducere la absurd, eroul in halat era totusi medic, sa i se inapoieze o directa cu manerul in dinti ca amintire.

  2. Si lui Firea, Pandele i-a uitat o sarma in cur parea o sarma folosita la jocuri sexuale perverse in care barbatul e facut femeie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger