AcasăNewsCaz șocant în Vâlcea: Un bărbat și-a înjunghiat colegul de apartament, dintr-un...

Caz șocant în Vâlcea: Un bărbat și-a înjunghiat colegul de apartament, dintr-un motiv greu de imaginat!

(foto: Facebook)

Un caz cu totul șocant a ajuns în atenția oamenilor legii din Vâlcea. Un om a fost înjunghiat pe motiv că i-ar fi consumat mâncarea şi băutura colegului de apartament. Victima a fost dusă la spital, iar anchetatorii spun că are nevoie de circa o lună de îngrijiri medicale.

Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Vâlcea după ce şi-a înjunghiat colegul de apartament, pentru că i-ar fi consumat mâncarea şi băutura.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat de procurori sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de omor.

După atac, victima s-a refugiat în faţa scării blocului

Din comunicat reiese că atât suspectul, cât și victima sunt colegi de muncă, nu doar de apartament. La un moment dat, în timpul nopții, după ce i-ar fi reproșat că i-a consumat mâncarea și băutura, agresorul și-ar fi înjunghiat colegul în abdomen, cu un cuțit.

„În noaptea de 7/8 iulie 2023, în jurul orelor 01.00, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima, colegul său de muncă şi de apartament, în locuinţa comună din municipiul Râmnicu Vâlcea, i-a reproşat acesteia că a consumat băutura şi mâncarea lui, ocazie cu care l-a înjunghiat în abdomen cu un cuţit.

După ce a fost înjunghiată cu cuţitul în abdomen, victima a fugit din locuinţa comună şi s-a refugiat în faţa scării blocului, unde a fost identificată de către lucrătorii de poliţie, în timp ce agresorul a rămas în apartament”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Parchet: Victima necesită 25- 30 de zile de îngrijiri medicale

Conform sursei citate, victima a suferit leziuni traumatice „care necesită 25- 30 de zile de îngrijiri medicale” şi care i-au pus viaţa în primejdie, „pentru salvarea acesteia fiind necesară intervenţia chirurgicală de urgenţă”.

Bărbatul a fost în primă fază reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanței, mai exact Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

author avatar
Andrei Coman
375 afisari

1 COMENTARIU

  1. corect – se numeste FURT! si foarte bine i-a facut, acum se va gandi de doua ori hotul inainte sa mai fure mancarea altuia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger