AcasăNewsCaz șocant în Timiș! Două persoane, călcate de tractor în timp ce...

Caz șocant în Timiș! Două persoane, călcate de tractor în timp ce dormeau pe câmp

tractorCaz șocant în Timiș! Două persoane, călcate de tractor în timp ce dormeau pe câmp

Incident grav petrecut pe un câmp cu rapiță din județul Timiș. Doi migranți, care au pătruns ilegal în țară, au fost călcați de un tractor.

Cei doi erau epuizați și s-au pus să doarmă pe câmp, sub cerul liber. Aceștia nu au auzit tractorul care se apropia de ei, pentru a face niște stropiri. Utilajul agricol a trecut peste el, șoferul susținând că nu a reușit să-i observe din rapița înaltă.

Victimele sunt din Afganistan și ambele au fost rănite, dintre care una mai grav. Afganii au reușit să se târască până la șosea, unde au încercat să oprească o mașină ca să ceară ajutor, scrie opiniatimisoarei.ro. Primul șofer care a trecut prin dreptul lor a dat alarma la 112.

Victimele, transportate în stare gravă  la spital

Imediat a sosit un echipaj al Poliției de Frontieră care a intervenit rapid și a chemat două ambulanțe la fața locului. Migranții au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Timișoara. Politiștii de frontieră au deschis o anchetă și încearcă să stabilească cu precizie cum s-a produs incidentul.

„În urma unui apel la numărul unic 112, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul SPF Moravița s-a deplasat pe DJ 588, care face legătura între localitățile Șemlacu Mare și Gataia, unde au identificat doi cetățeni străini. Polițiștii de frontieră ajunși la fața locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor și necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare.

Imediat, la fața locului s-a solicitat prezența unei ambulanțe în vederea acordării asistenței medicale primare, ulterior cele două persoane de sex masculin fiind transportate pentru investigații medicale de specialitate la spital. (…) În primele declarații ale celor doi bărbați care vorbeau o engleză greoaie, aceștia au spus că au adormit într-un lan de rapiță și au fost acroșați de un utilaj agricol”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

author avatar
Andreea Vlad
198 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger