AcasăNewsCaz socant in Romania anului 2013! O fetita si-a pierdut trei degete...

Caz socant in Romania anului 2013! O fetita si-a pierdut trei degete din cauza unui sir de intamplari care te vor ingrozi!

Un sir teribil de intamplari nefericite a facut ca o fetita de noua ani, din Suhulet, judetul Iasi, sa-si piarda trei degete, doctorii ne mai reusind sa i le ataseze la loc.

Cine citeste pataniile prin care a trecut micuta ar putea spune ca vorbim despre un film prost sau despre o legenda, dar actiunea este cat se poate de reala.

Vasilica Barliga, din Suhulet, provine dintr-o familie cu noua copii, iar luni seara, micuta a plecat sa-si aduca doi frati mai mici acasa de la Caminul Cultural, singurul loc de joaca din comuna.

Printr-o intamplare nefericita, Vasilica si-a prins trei dintre degete intr-una dintre portile mari ale curtii Caminului Cultural, acestea fiindu-i retezate pe loc. Tipetele de durere ale micutei au alertat mai multi vecini, dar acestia nu stiau ce sa faca intr-un asemenea caz.

Conform bzi.ro, vecinii au dus-o pe micuta acasa si au sunat la salvare, insa au uitat sa recupereze degetele din iarba. Abia intr-un final, Ancuta, una dintre surorile victimei, si-a amintit ca a vazut intr-un film, la unul dintre putinele televizoare din sat, ca degetele trebuie recuperate si puse la gheata.

Dar cum in sat nu exista asa ceva, Ancuta a cumparat o punga de pulpe congelate si a pus degetele la un loc cu carnea de pui. Desi au sunat la salvare la 20.40, aceasta a ajuns abia la 23.10. Echipajul de pe ambulanta s-a scuzat ca nu a stiut ca este vorba despre un caz atat de grav si ca a mai fost nevoie de o interventie undeva la Manastirea.

Iar chinul prin care a trecut micuta nu s-a oprit aici. Ajunsa la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iasi, tanara a aflat ca nu poate fi operata pentru ca … medicul de garda doarme, iar interventia chirurgicala va fi programata abia pentru primele ore ale diminetii.

Pana la urma Vasilica a fost operata, dar doctorii nu au mai reusit sa-i reataseze cele trei degete, astfel ca micuta va ramane cu sechele fizice si psihice pe viata.

sursa foto: romedic.ro

author avatar
Cristi Ionita
579 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger