AcasăNewsCaz șocant în Neamț! Fetiță de patru ani, ținută ostatică în beci...

Caz șocant în Neamț! Fetiță de patru ani, ținută ostatică în beci de propriul tată, care o ameninta cu toporul!

neamtCaz șocant în Neamț! Fetiță de patru ani, ținută ostatică în beci de propriul tată, care o ameninta cu toporul!

Descinderi în forță în județul Neamț. Un bărbat de 64 de ani a fost oprit la timp de mascați după ce aceștia au intervenit să o recupereze pe fiica de 4 ani pe care individul o ținea sechestrată în beci.

Acesta amenința polițiștii că o va lovi cu toporul. Mai mult, tot în subsolul casei se afla și concubina de 32 de ani a bărbatului agresiv.

Bărbatul îți ținea fiica și concubina în subsolul casei

Apelul la 112 a fost dat de către fosta soție, disperată că nu își va recupera copila în viață.

Scenele groazei au avut loc în comuna Săvinești din județul Neamț. Acolo au intervenit mai multe echipaje de mascați, polițiști și un negociator. Bărbatul de 64 de ani amenința oamenii legii că își va lovi fiica de 4 ani cu toporul. Alături de agresor mai era un bărbat de 90 de ani.

Mascații de la Acțiuni Speciale l-au imobilizat la timp pe tatăl agresiv, după care polițiștii au intervenit să salveze copila care țipa de frică în beci. În aceeași încăpere mai era și concubina de 32 de ani a agresorului. Cele două erau ținute în beznă și în condiții inumane.

Apelul la 112 a fost dat de către mama copilei care le-a spus polițiștilor că fostul soț i-a furat fiica și nu i-o va mai înapoia.

Individul a fost reținut și s-a ales cu dosar penal, iar copila a ajuns în siguranță la mama ei. Oamenii legii continuă cercetările.

author avatar
Andreea Vlad