AcasăNewsCaz șocant în Ialomița: fată de 16 ani, găsită moartă. Oamenii legii...

Caz șocant în Ialomița: fată de 16 ani, găsită moartă. Oamenii legii au reținut un suspect. Cine e bărbatul!

Caz șocant în Ialomița: fată de 16 ani, găsită moartă. Oamenii legii au reținut un suspect. Cine e bărbatul!Caz șocant în Ialomița: fată de 16 ani, găsită moartă. Oamenii legii au reținut un suspect. Cine e bărbatul! (sursa foto: Facebook)

Apropiații unei adolescente au primit o veste cruntă, pe final de an. Fata în vârstă de doar 16 ani a fost găsită fără suflare. Principalul suspect în acest caz cutremurător ar fi chiar iubitul tinerei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

IPJ Ialomița a anunțat, joi, 30 decembrie, într-un comunicat, faptul că „polițiștii ialomițeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au reținut noaptea trecută un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Drăgoiești, bănuit că și-ar fi omorât concubina, o tânără în vârstă de 16 ani”.

Cine a sunat la 112

S-a mai aflat oficial faptul că tânărul ar fi fost cel care a pus mâna pe telefon și a sunat la numărul unic de urgență, 112, anunțând că tânăra e inconștientă. Din păcate, când cadrele medicale și oamenii legii au ajuns la fata locului, au găsit-o pe fată fără suflare, adolescenta nemaiputând fi salvată. „La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coșereni au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din comuna Drăgoiești, cu privire la faptul că prietena sa, în vârstă de 16 ani, este inconștientă.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii cât și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar tânăra a fost găsită decedată”, anunță Poliția.

Ar fi fost vorba de un conflict spontan

Iubitul fetei a fost dus apoi la audieri, la sediul poliției. Nu au fost comunicate amănunte cu privire la motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea nenorocire, ci doar că ar fi fost vorba despre un conflict spontan. „Persoana bănuită de săvârșirea faptei, concubinul fetei, un bărbat de 32 de ani din comuna Drăgoiești, a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

Din verificările efectuate a reieșit că între cei doi ar fi izbucnit seara trecută un conflict spontan, nefiind înregistrate alte sesizări anterioare cu privire la persoanele susmenționate”, potrivit IPJ.

S-a deschis un dosar penal, iar suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. „În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ialomița.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 29 spre 30 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive”, din câte au mai precizat, joi, reprezentanții IPJ Ialomița.

676 afisari
Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger