AcasăNewsCaz socant in Gorj: Si-a omorat vecinul din cauza unui caine!

Caz socant in Gorj: Si-a omorat vecinul din cauza unui caine!

Locuitorii unei comunitati gorjene au aflat, ingroziti, ce a patit un barbat dupa ce cainele acestuia s-a repezit la un consatean aflat pe bicicleta. Orbit de furie, acesta din urma i-a aplicat o pedeapsa cumplita stapanului animalului.

Tragedia a avut loc in Schela, judetul Gorj. Lucrurile s-au intamplat foarte rapid si, din nefericire, au avut o finalitate infioratoare. Agresorul mergea pe bicileta pe o strada, in momentul in care cainele victimei s-a repezit de el. Nu a apucat sa il muste, cu toate acestea, furia barbatului a fost fara margini. Si in momentul in care l-a vazut pe proprietarul patrupedului s-a napustit asupra lui si l-a injunghiat cu un cutit pe il avea asupra lui. Rana i-a fost fatala stapanului cainelui, potrivit impactingorj.com. Oricat s-au straduit medicii sa-l salveze, nu au putut face altceva decat sa constate decesul barbatului injunghiat.

Dupa ce si-a lovit vecinul, consateanul sau a fugit. A fost prins, insa, de catre oamenii legii, dupa cateva ore de la comiterea crimei si dus la sediul politiei, pentru audieri. Urmeaza ca politistii sa stabileasca incadrarea faptei si ce pedeapsa risca suspectul.

Sursa foto: dejeanul.ro

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger