Cauta

Caz șocant în Capitală! Un bărbat a mers la Poliție, anunțând că a ucis o femeie 

Un caz șocant, anunțat poliției de către un bărbat în vârstă de 72 de ani, a sunat mobilizarea în rândul oamenilor legii. O femeie a fost ucisă, în Capitală. Se fac cercetări la fața locului.

Declarațiile bătrânului pus în alertă polițiștii. Și asta după ce bărbatul de 72 de ani a mers, joi, 7 decembrie, la Poliţie şi a anunţat că a ucis-o pe angajata fiicei sale, pe care o acuza că fură din gestiune. Din primele informații, victima ar fi fost ucisă în cursul dimineții.

Bărbatul a mers la Secţia 12 Poliţie și a făcut cruntul anunț

La data de 07 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secţia 12 Poliţie s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuinţe, din Sectorul 3. De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăţi comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

Din primele informaţii s-a stabilit faptul că, în această dimineaţă, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuţii anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societăţii administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înţepător”, a informat, joi, Poliţia Capitalei.

S-a constatat decesul victimei

La faţa locului s-au deplasat atât echipaje de Poliţie, cât şi medicale. Din păcate, femeia nu a putut fi salvată, cadrele medicale constatând decesul victimei.

S-au început deja cercetările la locul tragediei. Trupul neînsufleţit al victimei va fi transportat la medicină-legală, în vederea efectuării necropsiei. Rămâne ca anchetatorii să scoată la lumină toate condițiile în care s-a produs acest caz cutremurător.

În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

E de precizat faptul că suspectul se află în custodia poliţiştilor.

Ultimele stiri

  • Răzvan Lucescu – titlul de campion cu cel mai înalt grad de dificultate
  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan: „Am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez” – VIDEO
  • Nicolae Ciucă îşi lansează cartea: Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic
  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Exit mobile version