AcasăNewsCaz șocant în Capitală! Un bărbat a mers la Poliție, anunțând că...

Caz șocant în Capitală! Un bărbat a mers la Poliție, anunțând că a ucis o femeie 

Un caz șocant, anunțat poliției de către un bărbat în vârstă de 72 de ani, a sunat mobilizarea în rândul oamenilor legii. O femeie a fost ucisă, în Capitală. Se fac cercetări la fața locului.

Declarațiile bătrânului pus în alertă polițiștii. Și asta după ce bărbatul de 72 de ani a mers, joi, 7 decembrie, la Poliţie şi a anunţat că a ucis-o pe angajata fiicei sale, pe care o acuza că fură din gestiune. Din primele informații, victima ar fi fost ucisă în cursul dimineții.

Bărbatul a mers la Secţia 12 Poliţie și a făcut cruntul anunț

La data de 07 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secţia 12 Poliţie s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuinţe, din Sectorul 3. De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăţi comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

Din primele informaţii s-a stabilit faptul că, în această dimineaţă, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuţii anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societăţii administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înţepător”, a informat, joi, Poliţia Capitalei.

S-a constatat decesul victimei

La faţa locului s-au deplasat atât echipaje de Poliţie, cât şi medicale. Din păcate, femeia nu a putut fi salvată, cadrele medicale constatând decesul victimei.

S-au început deja cercetările la locul tragediei. Trupul neînsufleţit al victimei va fi transportat la medicină-legală, în vederea efectuării necropsiei. Rămâne ca anchetatorii să scoată la lumină toate condițiile în care s-a produs acest caz cutremurător.

În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

E de precizat faptul că suspectul se află în custodia poliţiştilor.

author avatar
Andrei Coman
300 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tot mai multe persoane isi fac singuri „dreptate”.
    Altii fug din tara cand sunt condamnati.
    Altii isi unesc „fortele” in activitati infractionale, fara teama ca ar putea fi prinsi si condamnati.
    Sa fie de vina slabirea vizibila a ordinii publice si a incorectitudinii unora din sistemul de justitie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger