AcasăNewsCaz socant in Capitala: Tineri de 16 si 18 ani, suspectati ca...

Caz socant in Capitala: Tineri de 16 si 18 ani, suspectati ca au omorat un om al strazii si au agresat alti doi!

Oamenii legii ancheteaza un caz de o violenta extrema, ce a avut loc in sectorul 4 din Bucuresti. Trei barbati au fost victime loviturilor aplicate, sustin anchetatorii, de doi suspecti in varsta de 16 si respectiv 18 ani. Una dintre persoanele batute a murit.

Cei doi tineri au fost identificati in cursul zilei de joi. Sunt acuzati ca, sambata trecuta, ar fi patruns cu forta intr-o cladire dezafectata aflata pe Calea Serban Voda, unde locuiau barbatul care a fost gasit fara suflare si un alt om, ambii avand o situatie materiala precara. Oamenii legii au indicii ca tinerii i-ar fi imobilizat pe cei doi oameni si i-ar fi batut. Mai mult, dupa aceea, tinerii de 16, respectiv 18 ani, ar fi mers apoi intr-o alta cladire din aceeasi curte si ar fi agresat fizic o alta persoana. Unul dintre barbatii batuti, un om in varsta de 50 de ani, a murit, informeaza Politia Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Odata ce oamenii legii au fost alertati, luni dimineata, 9 iunie, prin intermediul numarului unic de urgenta, la fata locului a ajuns o echipa formata din politisti ai Serviciilor Omoruri si Criminalistic ale Politiei Capitalei, impreuna cu un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si un medic legist din cadrul I.N.M.L. A fost demarata o ancheta, care continua si la aceasta ora, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Suspectii in acest caz au fost retinuti si urmeaza sa fie prezentati instantei.

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger