AcasăNewsCaz socant in Capitala: Femeie injunghiata de sot, la locul de munca!

Caz socant in Capitala: Femeie injunghiata de sot, la locul de munca!

O femeie in varsta de 48 de ani a fost injunghiata, luni dimineata, la locul de munca, chiar de sotul ei. Barbatul, in varsta de 59, a facut acest gest extrem pe fondul unei gelozii mai vechi.

Clipe de cosmar pentru o femeie din Bucuresti. Victima a fost injunghiata de sot, luni dimineata, pe holul institutiei la care lucreaza, in cartierul Vitan. O echipa a ambulantei a sosit imediat la fata locului, femeia fiind transportata de urgenta la Spitalul Floreasca.

Conflictul a pornit de la o discutie aprinsa pe care suspectul a avut-o cu sotia lui. Dupa aceea barbatul a venit dupa femeie la locul de munca unde a injunghiat-o de mai multe ori. Potrivit Politiei Capitalei, incidentul s-a petrecut pe holul unei firme unde femeia lucra ca secretara, scrie rtv.net. Victima a fost injunghiata in zona omoplatului drept.

La scurt timp dupa incident, sotul femeii a fost retinut si este audiat la Sectia 11. Victima a fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca, iar medicii sustin ca starea ei de sanatate este grava.

author avatar
Alina Costache
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger