AcasăNewsCaz șocant în Capitală/Femeie agresată în Centrul Vechi. Suspectul, depistat

Caz șocant în Capitală/Femeie agresată în Centrul Vechi. Suspectul, depistat

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un caz șocant ce a avut loc recent în Capitală a pus pe jar oamenii legii, care au început cercetările menite să lămurească întreaga situație. Totul, după ce o femeie a fost găsită în stare gravă, în scara unui bloc din Centrul Vechi. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a-l prinde pe agresor. Și asta pentru că, în primă fază, nu s-a știut cine ar fi atacat-o pe femeie.

Poliţiştii au depistat persoana suspectată că ar fi agresat-o pe femeia găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi, au informat luni, 26 februarie, surse judiciare, potrivit Agerpres.

Conform unor surse medicale, victima se află la secţia ATI a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, intubată, în stare gravă, informează sursa citată.

Polițiștii au început ancheta/Victima, dusă la spital

Ancheta a început după ce oamenii legii au fost sesizați cu privire la acest caz cutremurător. Se întâmpla duminică dimineață.

Mai exact, duminică dimineaţă, în jurul orei 5,40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

Sesizarea a făcut ca la fața locului să ajungă nu doar polițiștii, ci și un echipaj al salvatorilor, aceștia din urmă preluând-o pe victimă, pentru a o duce la spital.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 – Centrul Vechi. Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

Din câte a precizat Poliția Capitalei, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri-DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

S-a mai aflat că în acest caz, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţiştii, desfăşoară toate demersurile, în vederea depistării celui bănuit de săvârşirea infracţiunii.

author avatar
Andrei Coman
339 afisari

2 COMENTARII

  1. „Femeie agresată în Centrul Vechi. Suspectul, depistat”
    Dupa care marele autor de articol zice”mai jos:
    „…procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţiştii, desfăşoară toate demersurile, în vederea depistării celui bănuit de săvârşirea infracţiunii.”
    Bravo boss, ne-ai umplut de informatii ezacte.

  2. Boss, agresorul e prietenul tinerei. Ce cauta in carciuma la 4 dimineata. Are doar 18 ani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger